Bursa Bülbülü
4,3

Ali P.
Ali P.

13 Şubat 2023 tarihinde eklendi
Ata Demirerin en iyi filmi desem diğerlerine ayıp etmiş olur muyum bilmiyorum ama filmi çok beğendim. Hele filmin sonu yav hiçbir şekilde basitlik yok muazzam bir hikâye. Oyunculuk evet Ata demirer işte böyle bir oyuncu çok iyi diyemem ama film muazzam duygular geçti bu tarafa.
Tahir C
Tahir C

16 Ocak 2023 tarihinde eklendi
Filme gerçekten günümüz Türk filmlerinin salaklığından dolayı ön yargılı başladım Fakat daha sonra film izledikçe kalitesini ortaya koyuyor ve güzel bir hal almaya başlıyor. Hele sonlara doğru çok üzüntülü acıklı olacağınızdan emin olabilirsiniz. Bulent ersoyun seslendirmesini keske kendi taklit yetenegi ile seslendirseymis daha iyi olurmus. Filmi beğendim izlemenizi tavsiye ederim Teşekkürler Ata Demirer özellikle şarkılar çok güzeldi bizi eski günlere götürdüğün için ayrıca teşekkür etmek istiyorum.
Taner ÖNDER
Taner ÖNDER

14 Ocak 2023 tarihinde eklendi
Sabırsızlıkla beklediğim bir filmdi. Ata Demirer hayranı olarak Hedefim sensin gibi bomba bir filmden sonra biraz hayal kırıklığı oldu. Sonu bağlanmamış. Devam filmini yada daha iyisini bekliyoruz.
Mehmet Baltacı
Mehmet Baltacı

19 Ocak 2023 tarihinde eklendi
Süper süper süper saygılar sevgiler beyaz zambakları bize kattığın için teşekkürler. Ustalara yad olsun
bora burak a.
bora burak a.

18 Ocak 2023 tarihinde eklendi
Eski filmlerin tadını aldım. İyiliğin, dürüstlüğün ön planda olduğu çok güzel bir müzikal olmuş. Ata Demirer'in gerçek hayatının da belli kesitleri yansımış.
Baris_kotes
Baris_kotes

28 Nisan 2023 tarihinde eklendi
Müzikler çok iyi ama film kötü.Yine bir sahil kasabası sıradan bir konu ve sıradan bir film.Sinemada yayınlanmadığı için mutluyum
Murat Murat
Murat Murat

21 Ocak 2023 tarihinde eklendi
Ailece izlenebilecek, belaltı saçmalıklarının olmadığı eğlenceli bir film. Müzikler on numara. 30. Dk sonrası içmeye de başlarsanız film bitişi kafanız on numara olur ;)
Ece Filiz
Ece Filiz

26 Ocak 2023 tarihinde eklendi
Harika bir film çok uzaklara dalıp götüren müziklerinde yüreğinizin sağlandığı ve her sahnesinden samimiyet kalite akan bir film
ali ihsan koparan
ali ihsan koparan

16 Ocak 2023 tarihinde eklendi
Ata Demirer,in bu güne kadar yaptığı işlerin özeti çok güzel olmuş,ama Ata Demirer,sanat hayatına veda eder gibi
Yasemin Çakır
Yasemin Çakır

15 Ocak 2023 tarihinde eklendi
Muhteşem ötesi olmuş. Çok başarılı bir çalışma rakimizi açtık ve izlerken çok keyif aldık. En sonunda göz yaşlarına bogulduk. Ata Demirel muhteşem, çok teşekkür ederim böyle bir proje için. Muhteşem ve anlatmayacağım duygularla izledim filmi. Devamını bekliyoruz.
Sizi seviyoruz.
Sedu2501
Sedu2501

15 Ocak 2023 tarihinde eklendi
Son zamanlarda izlediğim en iyi film diyebilirim. Şarkılar senaryo herşey mükemmel. Sinemada izlemeyi tercih ederdim böyle bir filmi
Ecem Oruç
Ecem Oruç

14 Ocak 2023 tarihinde eklendi
Açıkçası beklentim pek yüksek değildi ama hem gerçekten hoşuma gitti şarkılar vs hem de Emrah olsun Bülent Ersoy olsun çok güzel renk katmış bence, sonlara doğru o kadar içten hissedip üzüldüm ki boğazım düğümlendi. Belki abartmissin diyeceksiniz normalde Türk komedilerini pek izlemem gerçekten çok beğendim filmi. Bir şans verin derim
Erdal Korkmaz
Erdal Korkmaz

16 Ocak 2023 tarihinde eklendi
Ata demirer'in yaptıgı filmler arasında en begendigim film oldu. Duyguyu yansıtmayı başarmış bu defa.
kaan yılancı
kaan yılancı

14 Ocak 2023 tarihinde eklendi
Daha güzel bir Bülent Ersoy tiplemesi beklerdim onun dışında beğendim Bursa güzel yansıtılmış Deli Ayten unutulmamış emeğinize sağlık
kadir şahin
kadir şahin

15 Ocak 2023 tarihinde eklendi
Ata Demirer in bütün filmlerini izlemiş birisi olarak söylüyorum çektiği en iyi film diyebilirim film için yazılmış şarkılar çok güzeldi. Benim gibi Bursa aşığı insanların kesin izlemesi gereken hiç sıkılmadan izlenebilecek Yeşil çam tadında bir film