Bugra özdogan
28 Ocak 2023 tarihinde eklendi
Çok güzeldi Ata Demireri zaten çok severdim bu film de kendini aşmış ne zaman bitti anlayamadım.Sozler müzikler her detay harikaydı. Keyifle izlenecek bir film herkese kesinlikle tavsiye ederim
Mükemmel ötesi bir film mutlaka izleyin derim yaşım 49 o dönemlerde daha çocuktum yeni gençliğe adım atıyordum film beni aldı o yıllara götürdü yapımda emeği geçen herkese teşekkürler.
Diğer filmlerine göre biraz daha ağır.. tüm eski sanatçılar güzel işlenmiş fakat Bülent Ersoy hiç olmamis.. cok başarısız bir taklit..başka bir oyuncu olabilirdi..
Sırf şunu yazmak için kullanıcı açtım burada. Filmin yayınlanmasını bekliyordum, yayınlanınca baktım ki tüm dillerde altyazı var ingilizce hariç. Lütfen ingilizce altyazıyı ekleyin eşimle beraber izlemek istiyorum. Böyle bir filmde bütün altyazılar yüklenirken ingilizcenin olmaması çok büyük bir hata, ya unutulmuş gözden kaçmış ya da gerçekten ingilizce altyazıyı hazırlamamışlar.
Harika bir film. Karakterler ayrı güzel, senaryo ayrı güzel. Ata Demirer'in filmlerini seven çok sever, sevmeyen hiç sevmez. Ben çok seviyorum. İyi ki varsın Ata.
Tekrar tekrar izleyebileceğiniz harika bi flim olmus.Flim'de komedi,dram harmanlaması yapılmış keşke sonu mutlu sonla bitse kendi açımdan daha iyi olur.:) Tesekkurler Ata.
80 lere müthiş bir ayna tutuş. tam yurdum insanı küfür argo kelimeler soytarılık yok sırada olağan sokak şivesi bir mahalle cümbüşü bravo çok güzeldi film
Bursalı olarak ayrı bir keyifle sinemada izledim. Film için; Mudanya sahili beyaz kum zambakları, kültür parkta deniz bisikleti yerine sandal seçilmesi güzel olurdu. Tebrik ederim hemşerimiz Ata Demirer.