YılmazPütün
19 Ocak 2023 tarihinde eklendi
Çok tatlı bir 80'ler Yeşilçam filmi tadında. Ertem Eğilmez imzalı Arzu film serilerinden birinde gibisiniz filmi izlerken. Hele o şarkılar sözler harika.
Ata demirer in bu tarz sıcak filmlerine bayılıyorum. Hoşça vakit geçirtiyor insana. Şarkılar da harika bir turk sanat muzigi seveni olarak keyifle izledim ve dinledim.
Ata Demirer'in diger onceki filmleri gibi aman aman komedisi yok.Fakat bu filmde Ata Demirerin muzik yetenegine ve muzik repertuarina bir kez daha hayran kalacaksiniz.Gercekten hicbir is yapmasa sahnede sarki soylese yeter o denli guzel bir muzik kulagi var kendisinin.Ayrica filmde Deve kusu kabare sahnesindeki Metin Akpinari da cok iyi gozlemlemis.Cok begendim ordaki oyunculugunu da.Filmdeki Toygan Avanoglu nun karakterine performansina bayildim.Filme resmen renk katmis.Melek Baykalida cok begendim.Filmin mekanlari da guzel.Izlenir.Keyifli ayni zamanda dramatik film olmus.Filme 10 uzerinden 7 veriyorum.Iyi seyirler..
Ata Demirer'in özellikle duygusal sahneleri bu kadar gerçekçi oynaması film değil de bir anı izliyormuş gibi hissettiriyor. Son zamanların en iyi Türk filmi.
Ata Demirerin solist performansı gayet güzel. Daha önceki yapımlardanda biliyoruz ancah Özge Özacar muhteşem bir performans sergilemiş..sıkılmadan keyifle izledim. Filmdeki 1980ler teması ise harika oturmuş
İzleyin izlettirin muhteşem film.Çok beğendim.Zman geçişleri,saöylenen şarkıları , mekanları tam aileyle izlenebilicek klasik Ata Demirer filmleri kalitesi mevcut.
Ata Demirerin en iyi filmi desem diğerlerine ayıp etmiş olur muyum bilmiyorum ama filmi çok beğendim. Hele filmin sonu yav hiçbir şekilde basitlik yok muazzam bir hikâye. Oyunculuk evet Ata demirer işte böyle bir oyuncu çok iyi diyemem ama film muazzam duygular geçti bu tarafa.
Filme gerçekten günümüz Türk filmlerinin salaklığından dolayı ön yargılı başladım Fakat daha sonra film izledikçe kalitesini ortaya koyuyor ve güzel bir hal almaya başlıyor. Hele sonlara doğru çok üzüntülü acıklı olacağınızdan emin olabilirsiniz. Bulent ersoyun seslendirmesini keske kendi taklit yetenegi ile seslendirseymis daha iyi olurmus. Filmi beğendim izlemenizi tavsiye ederim Teşekkürler Ata Demirer özellikle şarkılar çok güzeldi bizi eski günlere götürdüğün için ayrıca teşekkür etmek istiyorum.
Açıkçası beklentim pek yüksek değildi ama hem gerçekten hoşuma gitti şarkılar vs hem de Emrah olsun Bülent Ersoy olsun çok güzel renk katmış bence, sonlara doğru o kadar içten hissedip üzüldüm ki boğazım düğümlendi. Belki abartmissin diyeceksiniz normalde Türk komedilerini pek izlemem gerçekten çok beğendim filmi. Bir şans verin derim
Hani diyorlar ya ayrılık kalana mı zor gidene mi diye spoiler: hep kalana zor olmuştur. Hayat , gidenin tercihine ; kalanın kaderine kalmıştır artık. Giden gideceği yeri bilmeseydi gider miydi , kalan gideceğini bilse gerçekten sever miydi bilinmez. Gitse bile değerliydi ama değer miydi orası muamma
Finali hariç genel olarak beğendim, daha iyi bir final beklerdim, yarım kalmış gibi, Ata Demirer kalitesini yine konuşturmuş inşallah devam filmi gelir ve bu finalle kalmaz.
1 puan kırmam sebebi böyle bitmemeliydi arzu büyük kahpelik yaptı or* umut veriyorsun adamı kullanıp attı cengizde hiç bişi olmamış gibi aynı şekilde devam etti kanıma dokunuyor bu
Film Ata Demirer'in diğer filmlerine nazaran farklı hissettirdi. Özellikle Cem Gelinoğlu ile Toygan Avanoğlu farklı bir renk katmış. Karakterler tam olarak baz alınan kişiyi yansıtmasa da esinlenilen kişinin kim olduğunu çıkarabiliyorsunuz. spoiler: Örneğin Toygan Avanoğlu'nun canlandırdığı rolün Zeki Müren esintileri vardı. (yanlış düşünüyor olabilirim.) Film için hazırlanan müzikler gerçekten şahaneydi. spoiler: Özellikle Beyaz Zambaklar Filmin en büyük sıkıntısı konuyu anlatmada çok geç kalması. Filmin gereğinden daha uzun olduğunu düşünüyorum. Devamlılık açısından da saçmalıklar bulunuyordu. spoiler: Özellikle babasının besteci olması üzerinde bu kadar durulup filmin geri kalanında bir anda yok olması çok garipti. Vaktiniz varsa izleyip eğlenebileceğiniz, hazırlanan bestelere eşlik edebileceğiniz bir film olmuş. Ayrıca finali gerçekten makul ve mantıklı olmuş bu nedenle tebrik ediyorum.