Geleceğe Dönüş 3
4,7

snkolas
snkolas

15 Şubat 2020 tarihinde eklendi
Serinin tüm filmleri süper.Birbirleriyle bağlantılı oldukları için hepsi tek film gibi düşünülebilir.
jamesbond-2
jamesbond-2

14 Ağustos 2012 tarihinde eklendi
Buda müthişti diğerleri gibi hayatımda izlediğim en eğlenceli üçleme buydu sanırım.Birde bunları o yıllarda izlemek varmış eminim daha da zevkli olurdu tekrar tekrar izlemek isteyeceğim sayılı filmlerden izlemeyen varsa hemen başlasın izlemeye.9/10
kemerlee
kemerlee

11 Temmuz 2011 tarihinde eklendi
İlk iki film kadar başarılı olamsada birçok western filmine yaptığı başarılı göndermeleri, profösörümüzün aşkı bulması ve martinin birçok gerçekle yüzleşmesiylede seriyi güzel bağlayan başarılı bir film.
Engin Yüksel
Engin Yüksel

29 Temmuz 2012 tarihinde eklendi
diğer serilerine göre yavan kalsa da kesinlikle izlenilmesi gereken bir serinin 3. macerası 9/10
byrkfrkn

Filmin dördüncü serisi çıkacak
t-26
t-26

15 Şubat 2009 tarihinde eklendi
olayların bu kadar ustaca bağlandığı,bölümlerin bu kadar müthiş bir şekilde ilişkilendirildiği başka bir seri var mıdır bilemiyorum.bu sebeble ben,geleceğe dönüş filmini 1,2,3 şeklinde üç film olarak değil de yaklaşık 6 saatlik tek bir film olarak görüyorum.zaten bir filmin yapımcılığını steven spielberg üstlenir de o film kötü olur mu.adamın eline attığı her iş efsane oluyor.oyuncuları da,yönetmeni de,yapımcıyı da,bu filmde emeği herkesi de tebrik etmek lazım böyle şahane bir yapıtı sinema tarihine kazandırdıkları için.
erentos
erentos

12 Kasım 2008 tarihinde eklendi
bence üçlemenin en kötü filmi, ama yine de izlemeye değer tabii. bir kere oyuncular ve Geleceğe Dönüş klasiğinin bir parçası olması yeter. sakın yanlış anlaşılmasın, film kötü bir film değil, sadece üçlemenin en kötü filmi. yani mutlaka izleyin derim ben ;)
cool-girl2
cool-girl2

14 Mart 2008 tarihinde eklendi
ne diyebilirim ki,hayatımda gördüğüm,duyduğum ve rastladığım en müthiş filmlerden birisi.zaten bn başlıca filmin oyuncularını beğeniyorum.bu beğendiğim oyuncuların arasında da michael j fox geliyor.bu yüzden bin kez de izlesem,sıkılmam.
beck31
beck31

5 Mart 2008 tarihinde eklendi
Unutulmaz serinin herseyiyle harika son filmi.Defalarca izlenilir ama sıkılınmaz.
hookers
hookers

3 Aralık 2007 tarihinde eklendi
Bugüne kadar zamanda yolculuk konusunun en eğlenceli ve güzel şekilde anlatıldığı tek film budur. Seriyi bölmeden tek bir film gibi düşünmek bence çok daha doğru olur. Serinin kalitesini çok da fazla düşürmeden noktalayan, artık elde malzeme de kalmadığı için romantizm ve jules verne sohbetleriyle vakit dolduran bir devam filmi...
kuzularynsessizli-i
kuzularynsessizli-i

28 Eylül 2007 tarihinde eklendi
İzlerken çok eğlendim...Western tipinde insanı sıkmayan güzel bir film...
darklake
darklake

10 Eylül 2007 tarihinde eklendi
çocukluğu bu fiilmi izleyerek geçirdim...fazla abartmim zaten yaşım kaç ki:D:D:çekildiği yıllara göre çok güzel bir seri filmi...:)
thurk9
thurk9

9 Eylül 2007 tarihinde eklendi
Geleceğe Dönüş serisi için söylenecek bir şey yok. Gerçekten harika bir üçleme. Senaryo, kurgu, diyalog itibariyle tam bir efsane. Ama her çoğulluğun en iyisi ve en kötüsü olduğu gibi bu serinin de var. Bence en zayıf halka bu olmuş ama bu durum bu filmin mükemmel olmadığını göstermiyor. Benim favorim ise 2.dir :)
armaganonline
armaganonline

25 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
çekimler kostümler oyuculuk harika. diyecek laf yok. çok şeker bir film. bu filmden sonra yıllarca yenisi için beklenti içindeydim. devamı yada benzeri gelmedi çok iyi tadında bir klasik oldu.