Bu serinin her filmi birbirinden güzeldi, kıyaslayıp hangisi en güzeldi diyince karar veremiyorsunuz. Keşke bitmeseydi, en azından 3 film daha çekebilirlerdi geleceğe dönüş serisinin devamı olarak. Bu filmlerin hastası olarak bıkmadan izlerdik, hele hele senaryo bu kadar dopdolu olunca.. (9/10)
gene mükemmel bir film bu adamlara bayılıyorum seyirciyi nasıl mutlu ediceklerini çok iyi biliyorlar michael j.fox parkinson olmasaydı devamı çekilebilirdi inşallah geleceğe dönüş 4'ü bir gün beyazperde'de görücez
herşeyiyle süper bi film.. ben zaten çocukluğumdan beri bu filmin hastasıydım.. ne zaman televizyonda çıkıcak diye hep merakla beklerdim we beklediğimide değiyodu hani....
bencede harika bir film ... Devam filmlerinin en iyisi her izledigim aynı tadı alıyorum mükemmel ve izlemeye devam edecegim . tek üzüldümgüm şey Fox artık sinema filmelerinde görememek 2002 den beri film çevirmiyorr... Ama bu sene bir film de görecegiz;)))))) The Magıc 7
Aşağıda yorum yapan 'Orada olmayan adam' arkadaşa hak veriyorum ne star wars ne lord of the rings ne harry potter ne de matrix konuları farklıda olsa en iyi devam filmi Geleceğe Dönüştür yapıldığı yıla bakarsak zaten insan hayret ediyor. Bu filmi İlk okul yıllarında izlerken hayal gücümü zorlardı. Vauv zamanda yolculuk hemde istediğin zaman. Tek kelimeyle 3 filmde PERFECT...
Bu filmi çok seviyorum. izleyip de beğenmeyen biri yoktur herhalde! hal böyleyken farkı ve kalitesi herkes tarafından bilinen bir film hakkında söylenecek fazla bir şey yok. Çok başarılı ve kaliteli bir başyapıt! sinema tarihinin gelmiş geçmiş en iyi ilk 2-3 filminden biri! İzlerken müthiş heyecan, keyif ve mutluluk veriyor insana. Süper! Muhteşem! daha ne diyeyim ki! :) her defasında ilk kez izliyormuş gibi heyecanla ve sıkılmadan izlediğim ve izleyeceğim ender filmlerden..
filim gerçekten çok müğkemmel en çok hoşuma gidense filimin çakiliş dönemine nazaran efektlerin müyhiş olması bide senaryo çok iyi hazırlanmış yani gerçekten zamanda yolculuk yapılabilse olacakları tüm gerçekliğiyle filme yansıtmışlar
manyak bi film.hastasıyım.vcd sini veya dvd sini bulsam serinin 3 ünede servetimi veririm.4. sü çekilecekmiş die duydum.michael j. fox oynamadıktan soora pek iyi olacağını sanmıyorum ama merakla bekliyorum