Şeymanur Aydemir
1 değerlendirme
16 Şubat 2026 tarihinde eklendi
Film o kadar kötüydü ki . Bilinçli bir aileyim cocugumun izlediği içeriğe dikkat edeyim derseniz asla asla izlemeyin, izlettirmeyin. Normalde her izlediği içeriği seçiyoruz. Ama bu sefer spontene gidelim dedik eski hafızamda sevimli olarak kalmış.. ama film de tek gözlü canavarlar, canavalarin öpüşmesi ... Çocuk filmi altı yaş için diyo bence 15 yaş deseler daha doğru olurmuş. Sürekli külot gösterisi. Popo gösteri. Popoya vurma. İsrafa yönelik saçma sakamsi şeyler. (İlk sahnelerden birinde Patrick bir tuvalet kağıdı kafasına koyup ucunu klozete doğru salıyor ve sifonlu çekip çekip durdukca kafasındaki tuvalet kağıdı da dönüyor yani tükeniyor sonra tuvalet tasiyo.) Belki masumca gelebilir bazılarına ama bunun bir eğlence anlayışı olması kağıt ve su bu kadar kiymetliyken... Rezaletti kanım dondu. Oğluma yarıda çıkmak için yalvardım ama çok hevesliydi uzun süredir dışarı çıkmadığımiz için.
Sünger Bob un normal bölümleri gibi eğlenceli değil. Sıkıcı olmuş film. Salondaki çocuklarda hiç eğlenmedi. Bir yetişkin olarak Sünger Bob u çok severim ama bu film bitsin diye dört gözle bekledim.
Bikini adası, 3 başlı tek vücut martı, lanetler, kavgalar ve kaba saba hareketler, iskeletler… Evet evet çok filminden bahsediyorum. Kesinlikle çocuklara hitap eden bir çizgi film değil. Yeğenlerimin ısrarı üzerine onları kırmamak için izlemelerine müsade ettim fakat konusu karakterleri tamamen şiddet ve korku içeriyor resmen. Çocuk filminde onlarca çocuk olmasına rağmen gülen çocuk yoktu. saatlik filmde en fazla 3 defa gülüşmeler duyulmuştur. Yazık her şeye. Verdiğimiz paraya, ayırdığımız zamana. Yetişkin olarak benim bile ani seslerden ve tepkilerden korktuğum oldu. Kendinize ve çocuklarınıza gerçekten değer veriyor ve onları hassas yetiştiriyorsanız gitmeyin gidene de engel olun. Yazıklar olsun.
Bu filmi çocuk filmi diye sinemaya koyan ve bu filmde emeği geçenlerin Allah belasını versin. Kesinlikle çocuğunuza izletmeyin. Korku filmi yapmışlar. Çocuk filmi değil
Filme 7 yaşındaki yeğenim ile gittik. Normalde ben de sünger bop’u cnbc-e’de izlemiş biri olarak severdim ama bu filmde işlenen tema dolayısıyla yeğenimin isteğiyle salonu film arasında terk ettik. Ses ve görsel olarak gereksiz korku efektleri vardı, izlerken tuhaflığı fark ettim. Özetle minikler istese bile gitmemeniz gereken bir “şey” olmuş.