Kapıdaki Düşman
4,4

hilkayist
hilkayist

18 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
jude lawı bu filme çok yakıştırdım
güzel bir savaş filmiydi

normalde savaş filmlerini sevmem ama bu film hakkaten güzeldi 8.5/10
cudiferat
cudiferat

26 Nisan 2009 tarihinde eklendi
Bana göre 2.Dünya Savaşı ile ilgili yapılmış olan en iyi filmlerden biridir; zira bildiğimiz her 2 senede bir tekrarlayan Yahudi Soykırımını anlatan ve pek tabii ki oscar heykelciğini kazanan bir film değil karşımızdaki; aynı savaşın başka boyutuna; bizi Stalingrad a götüren bir film.

Ve diğer 2. Dünya Savaşı filmlerine göre de bence romantizm ve duygusallığın daha önde ve çarpıcı olduğu bir film. Oyuncluklara zaten laf yok ama özellikle Ed Harris çok karizma ve rolüne tam oturmuş geldi bana.

İzlemediyseniz mutlaka izlemeniz gerek. 8,6/10
Can serifoglu
Can serifoglu

14 Mart 2009 tarihinde eklendi
kesinlikle 10 üzerinden 9 luk bir filmdi.Savaş sahneleri harikaydı ve oyuncular süperdi.
patron-US-
patron-US-

7 Mart 2009 tarihinde eklendi
Tekrar tekrar izlenesi bir savaş filimi, ki ben öyle yapmışımdır. Eleştirilecek yönü çok az olan, heycanlı sahneleriyle bizi savaşın içine sokan bir filim.
deffault
deffault

19 Şubat 2009 tarihinde eklendi
gerçekten de çok başarılı sonu tahmin edilebilcek gibi ama film içinde geçen sahneleri kestirmek gerçktende zor bütün film ekibi iyi yere nişan almış
erentos
erentos

2 Şubat 2009 tarihinde eklendi
film gerçekten iyi ve ağır savaş filmleri gibi izleyenleri boğmuyor da. filmi iki kere izledim ve bir kez daha izleyebilirim herhalde. siz de mutlaka izleyin.
teyyare-com
teyyare-com

1 Ocak 2009 tarihinde eklendi
savas sahnesı yok dıyenlere sasıyorum adamlar keskın nısancıları anlatıyor savas demek ılla gogus goguse savas mı demek :D
keremsenol7
keremsenol7

11 Kasım 2008 tarihinde eklendi
Bencede güzel bir film.yanlız ben 8/10 verdim üzgünüm ama dahada güzelleri var.
rebell-16
rebell-16

7 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
film bencede çok güzel.. savaş filmi izlemeyi bnde çok sewerım we bu fılm en iyiler arasnda..hidalgoviggo arkdsm madem film bu kadar kötü bana şöyle sağlam bir film adı söylede izleyim.. we qörelim.. sen filmden ya fazla anlıyosun yada hiç anlamıyosun karar werelm .. bklıyrmm..
hookers
hookers

31 Mayıs 2008 tarihinde eklendi
Ne zamandır dvdsinin çıkmasını beklediğim ve çıktığında da hemen edinip izlediğim film. Call of duty oyununda Stalingrad bölümünün nasıl bu filmden etkilenerek oluşturulduğunu görmek çok ilginç ve bu filmin başarısını gösteren birşey. Finale kadar bitmek bilmeyen bir gerilim ve kıyamet gibi bir savaş alanı...
nskmourinho
nskmourinho

30 Mayıs 2008 tarihinde eklendi
sırf karsılıklı sniper sahnesi için bile izleyebileceginiz bir film.o yılları ve dönen entrikaları harika anlatıyor.
fahapoca
fahapoca

25 Nisan 2008 tarihinde eklendi
Savaşı çok iyi anlatran harika bir film.Gerçekten çok iyi bir savaş filmi!

Hele sovyet askerlerini hiç eğitim almadan o Stalingrad cehenneminin içine gönderip birine silah verip birine silah vermeyip silahtan tasarruf yapmak gibi akıl dışı,acımasız gerçekleride göstererek insanı savaşın acımasızlığıyla baş başa bırakıyor!
fatihkurt-tr
fatihkurt-tr

2 Şubat 2008 tarihinde eklendi
kesinlikle izlenilmesi gereken ve film arşivinde en başlarda buluınması gereken bir film.
renkliruyalaroteli80
renkliruyalaroteli80

21 Ocak 2008 tarihinde eklendi
öncelikle film gayet güzeldi. ed harris ve Jude Law gayet güzel oyunculuk sergilemişler. Savaş atmosferi gayet güzel oluşturulmuş. gözünüzü kırpmadan bakacağınız alman sniper ile Rus sniper in sahmesi ile insanı bayağı hüzünlendiren sonlara doğru çocukla ilgili(ayrıntısını filmi izleyecek olanlarında bu yorumu okuyabileceği varsamıyla yazmıyorum) gerçekten etkileyiciydi. sonuç olarak eğer bu tür filmlerden hoşalnıyorsanız (savaş,kahramanlık) kaçırmayın...8/10