Kapıdaki Düşman
4,4

eren406
eren406

19 Mart 2005 tarihinde eklendi
2. Dünya Şavasına merakımdan dolayı bu film beni çok etkiler.Özellikle stalingrad catışmalar,yıkımlar hele stalingrada giren rus askerlerin birine silah diğerine 3 nermi vermesi unutamadıgım sahnelerinden biridir.Ayrıca Ed harrisin oyunculugunu mükemmel.En iyi perfonmas gösterdigi ve canlardıgı karakter binbaşı konig unutamayacagım rol.Ayrıca finaldeki müzikde beni ağlatan şarkı.Arşivlik bir film.
fidelio82
fidelio82

23 Şubat 2004 tarihinde eklendi
ilk olarak bu filmi sinemada izlemiştim, izlediğim savaş filmleri arasında en iyilerden birisi de bu. 2. dünya savaşını çok güzel anlatıyor... 2 kişiye bir silah düşecek kadar vahim silah kıtlığında rusların kendi askerlerini ölüme gönderişi, tek kelimeyle mükemmeldi. filmin müzikleri de baya iyi. bir de meşhur bir sevişme sahnesi var ki...
roxtonfan
roxtonfan

16 Aralık 2003 tarihinde eklendi
İzlediğim savaş fimleri arasında en iyilerinden biri.Özellikle vagonlardan inen askerlerin karşı kıyıya geçene kadar başlarına gelenler çok çarpıcı.Askerlerin ya düşman kurşununu yada kendi kurşunlarını seçmeleri çok dramatik.O kadar gerçekçi bir ortam yaratılmış ki insan diken üstünde seyrediyor.Tavsiye ederim.