Ehrimen: Kanlı Yol
2,6

Ekrem F.
Ekrem F.

6 Temmuz 2021 tarihinde eklendi
Hikayesi aslında güzeldi lakin izleyicinin görebileceği türde somut bir korku yoktu. ne cin vardı ne bir şey, oyuncular sürekli "bir karaltı gördük" diyorlardı ama ortada izleyicinin görebileceği hiç bir şey yoktu sadece, ekranda biraz karıncalanma, çığlık, silah vs gibi şeyler ile izleyiciyi germeye çalışıyorlardı. Oyuncuların oyunculukların zaten çok kötü bunun yerine youtube'dan nova prospekt'in videolarını izlesem daha çok bir şeye benzerdi.
Beğendiğim tek şey into ve müziklerdi,
Pınar Dincer
Pınar Dincer

3 Temmuz 2021 tarihinde eklendi
Çok fazla mantık hatası vardı hiçbir beklentiniz olmasın hatta izlemeyin vaktinizden gider Türk yapımı korku filmi korkmadım ve gerilmedim hatta güldüm tüm film boyunca nasıl böyle bir şey çekerler diye
Atakan GÖKDUMAN
Atakan GÖKDUMAN

4 Temmuz 2021 tarihinde eklendi
Hayatımdaki bir buçuk saatimi çaldılar resmen 7 kişiyle film çekmişler verdiğim paraya da zamanımda boşa gitti kendi kendilerine bağırıp kendi kendilerine bişey ler söylüyo yazık 
Ecem Sıla
Ecem Sıla

6 Temmuz 2021 tarihinde eklendi
Arkadaşım ve köpek izledi filmi ikisi de beğenmedi. Zaman kaybıydı dediler. Tavsiye etmediler. Paramızı iade edin
Dogukan Demirci
Dogukan Demirci

2 Temmuz 2021 tarihinde eklendi
BOK GİBİYDİ VLOG İZLESEK DAHA İYİYDİ BU FİLM Mİ?????????????????????? 58 TL GERİ VERİN!!!!!!!!!!!!
markus
markus

9 Temmuz 2021 tarihinde eklendi
Kötü, ucuz ve cahilce bir yapım olmuş. Öncelikle bir sinema filmi yapalım diyerek yola çıkılmamış. Veya bunun bilincinde değillermiş. Oyunculuklardan bahsetmek için ortada bir dramaturg olması gerekir ki bu yok! Bu nedenle oyunculara yorum yapmak doğru olmaz. Kadının oyunculuğunun çok daha çok kötü olması dışında tabii!!! Bu konuda ortada bir Yönetmenin olmadığını veya iyi bir Yönetmenin olmadığını düşünüyorum. Görüntü kalitesi idare eder durumda olsa da bir çok mantık hatası olduğu için bununda konuşulması doğru değil. Bunun gibi filmlerin bir daha olmamasını, bu ekibin daha nitelikli davranmasını temenni ediyorum.