Âşıklar Bayramı
Ortalama puan
2,5
63 Puanlama

46 Kullanıcı yorumları

5
7 Eleştiri
4
4 Eleştiri
3
3 Eleştiri
2
5 Eleştiri
1
7 Eleştiri
0
20 Eleştiri
Sırala
En yararlı eleştiriler En yeniler En çok eleştiri yazmış üyeler En çok takip edilen üyeler
Erkan Uğurlu
Erkan Uğurlu

1 değerlendirme Takip Et!

1,0
11 Eylül 2022 tarihinde eklendi
Arkadaslar haksizlik etmeyin adam 25 yilda ogluna anlatamadigi seyi 1 saat 45 dk.da sizemi anlatsin :(( hayatimdan caldiginiz 2 saat haram olsun
Özlem Yılmaz
Özlem Yılmaz

1 değerlendirme Takip Et!

1,0
10 Eylül 2022 tarihinde eklendi
Adam 25 yıl beklemiş bi açıklama için alamamış. Ben de 1 saat 45 dk bekledim . Bomboş dialoğ yok konu yok . Fragmanı izlemeniz yeterli. 1 soru beni 25 yıl neden aramadın ve cvp yok . ..
Sultan Akdeniz
Sultan Akdeniz

2 değerlendirmeler Takip Et!

1,0
8 Eylül 2022 tarihinde eklendi
Yani açıkçası Kıvanç Tatlıtuğ olunca bir oyunculuk bekliyor insan.
Bunu herkes oynayabilirdi.Heralde izlensin diye Kivanc beyi seçmişler.
Baba'dan yarası olanlar için yine anlamlı bir film diyebiliriz.Ama olmayanlar için daha da saçma bir film.
Kıvanç öldüğünde bir aglasaydin ya 藍Kuzey güneyde Ali öldüğünde daha gerçekçi bir oyunciluk vardı 藍bir onu bekledim yada dedim belki saz çalar sonda oda olmadı.Yinede ben 10 üzerinden 4 beğendim.
YAVUZ AYAR
YAVUZ AYAR

1 değerlendirme Takip Et!

1,0
13 Eylül 2022 tarihinde eklendi
Maalesef zaman kaybı...Daha iyi bir senaryo ile ele alınabilirdi. İçinde Kıvanç da olmasa tamamen boş
Karan Doğru
Karan Doğru

1 değerlendirme Takip Et!

1,0
20 Ekim 2022 tarihinde eklendi
Kitaptan uyarlanan filmin oyuncu kadrosuna baktığımda ümitlendim. Filmde işlenen âşık kültürünü az çok bilirim. Kitaptan uyarlama olduğu için filmde neyin işleneceğini biliyoruz, evet; fakat senaryolaştırma ve kurgu o kadar beklentimin altında kaldı ki bu oyunculara tek kelimeyle yazık olmuş. İlk 15 dakikadan sonra yüzüm düşmeye başladı.
Duygu yoğunluğundan boğazları düğüm düğüm etmesi gereken sahneler, inanılmaz derecede kalitesiz ve sıradan diyaloglarla heba edilmiş. Film'de bağlama enstrümanının işlenmesi gayet normal. Fakat bağlama kompozisyonu o kadar abartı ve her defasında izleyicinin gözüne sokularak işlenmiş ki gına getirecek hale gelip inandırıcılıktan uzaklaşılmış. İzlerken çoğu sahnede "Ben bile daha iyisini yaparım" demekten kendimi alamadım. Yönetmen'in kaçıncı filmi bilmiyorum ama elindeki şampiyonlar liginde oynayan takım misali ana oyuncu kadrosuyla mahalle maçı izlemiş bir tat bıraktığı için tebrik ederim kendisini.
ibrahim isaoglu
ibrahim isaoglu

1 değerlendirme Takip Et!

1,0
20 Aralık 2023 tarihinde eklendi
Film fiyasko.baska adam mı bulamamışlar heves aliyi çekmişler adam resmen zampara.baska bu millete örnek olmuş aşık mı yokmuş.25 sene çocuğunu alamamış her semtte aşık birakmis,zamparalik yapmış.olumune yakın herkesten helallik yoluna çıkmış.baska adam mı yok.boyle adamın filmini neyi çekecek konu bastan hatalı.adam bit açıklama bile yapmıyor 25 sene neden oğlunu aramamis.
Irem Yılmaz
Irem Yılmaz

1 değerlendirme Takip Et!

1,0
25 Eylül 2022 tarihinde eklendi
Bir yıldız bile fazla berbat bir film ziyan olan 1 buçuk saatime acıyorum hayatımda izlediğim en ama en berbat film Kıvanç Tatlıtuğ a yazık olmuş böyle bir film geçmişi olduğu için
Daha Fazlasını Göster
  • En son Beyazperde eleştirileri
  • En İyi Filmler
  • Basın Puanlarına Göre En İyi Filmler