Âşıklar Bayramı

Samet Yalcın
Samet Yalcın

10 Eylül 2022 tarihinde eklendi
Kıvanç oynadığına göre güzeldir heralde ben anlamamışımdır... 1 saat 45 dakikam boşa gitmemiştir :(
Ökkeş Altun
Ökkeş Altun

1 Haziran 2023 tarihinde eklendi
Son derece, baba -oğul duygusallığı, ben de oğlumla ters düşdüm. Hiç bir şey yokken arayacagın son numara benimki OLSUN demek bır ba-ba İÇİN Bitmişlik dır. ÇOK duygudallaştım
first lady
first lady

9 Eylül 2022 tarihinde eklendi
Psikolojik derinliği olan,çok iyi oyuncularla harmanlanmış harika bir film.Ben çok beğendim.Cok feyiz alarakta izledim... Ustaların emeklerine sağlık.
Oje Dünyamız
Oje Dünyamız

8 Eylül 2022 tarihinde eklendi
Arkadaşlar yorumum en üstte gözükmesi için 5 yıldız verdim kocam için 1 45 saatimi boşa harcadım çok kötü bir filmdi kıvanç Tatlıtuğ a hiç yakışmayan bir film olmuş yani demem o ki çok boş boşş bir film film komple arabada geçiyor arabada uyuyp arabada kalkıyorlar dedim bu kesin araba reklamı falan olmalı ... Evet yanii izlemeyin Arkadaşlar izlemeyin .
Sercan Uncu
Sercan Uncu

15 Aralık 2022 tarihinde eklendi
Harika tam anlamıyla gerçek sanat. Emeği geçen herkese çok teşekkürler.❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
Denisedepp2000
Denisedepp2000

28 Temmuz 2024 tarihinde eklendi
resmen şuraya yorum yapmak için 15 dk hesap açmakla uğraştım. hayatımda daha hiçbir konusu olmayan film izlemedim sırf kıvanç var diye güzel olur gibi düşünmüştüm ama çok saçmaydı şakasız 1.40 saat boyunca hiçbir konuya değinilmedi
hami el
hami el

26 Aralık 2023 tarihinde eklendi
Filmden anlamayan insanların üye olduğu ve hatta eleştiri adı altında aslında filmi değil kendilerini aşağı çeken insanların bulunduğu topluluk imiş . Film anlayana gayet güzelll