Son derece, baba -oğul duygusallığı, ben de oğlumla ters düşdüm. Hiç bir şey yokken arayacagın son numara benimki OLSUN demek bır ba-ba İÇİN Bitmişlik dır. ÇOK duygudallaştım
Arkadaşlar yorumum en üstte gözükmesi için 5 yıldız verdim kocam için 1 45 saatimi boşa harcadım çok kötü bir filmdi kıvanç Tatlıtuğ a hiç yakışmayan bir film olmuş yani demem o ki çok boş boşş bir film film komple arabada geçiyor arabada uyuyp arabada kalkıyorlar dedim bu kesin araba reklamı falan olmalı ... Evet yanii izlemeyin Arkadaşlar izlemeyin .
resmen şuraya yorum yapmak için 15 dk hesap açmakla uğraştım. hayatımda daha hiçbir konusu olmayan film izlemedim sırf kıvanç var diye güzel olur gibi düşünmüştüm ama çok saçmaydı şakasız 1.40 saat boyunca hiçbir konuya değinilmedi
Filmden anlamayan insanların üye olduğu ve hatta eleştiri adı altında aslında filmi değil kendilerini aşağı çeken insanların bulunduğu topluluk imiş . Film anlayana gayet güzelll