E.T.
4,3

nskmourinho
nskmourinho

18 Mart 2009 tarihinde eklendi
Hoş bir film.Bu filme basyapıt dmek ne kadar yanlıs ise görmemezden gelmekte o kadar yanlıs.Kült sınıfından 7/10
karizmatik062915
karizmatik062915

2 Ekim 2008 tarihinde eklendi
küçükken çok hoşuma gitmişti ama şimdi izledim pek tadı yok çünkü çocuk filmi ama yinede yeni filmlere bakarak iyi çünkü yeni filmlerdende düzgün film maalesef artık kolay kolay çıkmıyor
mehtap6
mehtap6

23 Eylül 2008 tarihinde eklendi
filmde uzaylı var ama filme uzay filmi denemez.eğlenceli özellikle drew gerçekten cok tatlı uzaylı da öyle :)
odinhan
odinhan

3 Eylül 2006 tarihinde eklendi
Tabii ki dönemin bilim kurgu basyapıtlardan biri...

10/8
17melankolik
17melankolik

24 Temmuz 2006 tarihinde eklendi
spielberg bize çoğu zaman "öcü" olarak gösterilen uzaylıların iyi olabileceğini de gösteriyor. ve yetişkinlerin çocukları anlamalarının ne kadar güç olduğunu..
esat-ozcan
esat-ozcan

2 Ocak 2005 tarihinde eklendi
arkadaşlar bir yanlış anlamayı düzelteyim.e.t. benim de çok sevdiğim filmdi ve çocukken çok etkilenmiştim.kesinlikle sadece çocuklar için bir film değil ama şu anda izlediğimde etkileyeceği yaş grubunun çocuklar olacağını düşünüyorum ama her şeye rağmen ok yukarı ne de olsa bi döneme damgasını vurdu
yaseminpamukcuoglu
yaseminpamukcuoglu

7 Temmuz 2004 tarihinde eklendi
aynı 'beter böcek ' gibi 1982 yılında bu görsellikte çekilebilmiş çok güzel bir film
ilkerekleme
ilkerekleme

26 Mayıs 2004 tarihinde eklendi
çok güzel ama sadece güzel işte kült olmuş bi film...onun dışındada hemen hemen hepimizin küçüklüğümüzde seyrettiği çocukluğumuzun filmlerinden sadece birisi...