Büyü de Gel

User674
User674

28 Temmuz 2023 tarihinde eklendi
Düşük beklentiyle izleyip ve oldukça beğendiğim bir film oldu. Eski tarzda Amerikan komedilerini uzun zamandır görmüyorduk bu film o tarzda çok keyifli bir komedi olmuş yer yer cidden güldürüyor. Bir efsane veya yılın en iyilerinden olmasada son yılların en iyi gençlik komedi filmi. Senaryo pek iyi olmasada işleyiş gayet başarılıydı Jennifer Lawrence da harikaydı filmde. Tavsiye ediyorum 7/10
Osman OKEY
Osman OKEY

18 Aralık 2023 tarihinde eklendi
Hayatım da izlediğim en değişik filmlerden biri. Konusu VS vs. Gençlik yıllarım percy kadar kötü geçmemiş de olsa bana göre kötü geçtiği için karakterle çoğu zaman bütünleşebildim. O yüzden karakter gelişimini görebildim. Film başında resmen ailesi tarafından kukla gibi kullanılan bir çocuğun zaman ilerledikçe kendi ayaklarında durma çabası beni etkiledi. Ve son olarak jennifer lawrence bu tarz bir yapımda görünce önce bir şaşırdım çünkü aklımda kalan son filmi açlık oyunlarıydı. Sonra ufak bir araştırdım son zamanlarda bu tarz filmlerde rol almaya başlamış ve bu olay beni mutlu etti. Diyeceklerim bu kadar bu yazıyı okuduysan çok teşekkür ederim 殺 (ilk eleştirim o yüzden kusura bakmayın)