Sarhoş Atlar Zamanı

adedvet
adedvet

9 Şubat 2011 tarihinde eklendi
ben ömrümde böyle vurucu bir film izlemedim. çocukların oyunculuğu ancak bu kadar gerçekçi olabilirdi. film bütün sefalete bütün çaresizliğe rağmen insandaki direnme gücünü nefis bir anlatımla yansıtmış ve tam bir başyapıt olmuş. ama filmin sonunun daha net bir son olmasınıda açıkçası isterdim. ama sinema sanatını çokda bilen biri olmadığımdan filmi bu konuda eleştirmek istemiyorum. sadece sonunu seyirciye çok fazla bırakmış gibi hissettim. o kadar mücadele sonunda film daha net bir sona bağlansaymış dahada etkili olabilirmiş diye düşünüyorum. bu eleştirime rağmen film bence 9 puanı hakediyor.
pesimist-18
pesimist-18

25 Aralık 2007 tarihinde eklendi
iran doğumlu bir kürt yönetmenden iran kürtlerini anlatan başarılı bir yapım.çocuk oyuncuların performansı övgüyü hakediyor.bahman ghobadi iki filminde de(kaplumbağalar da uçar)çocuk oyuncuları filmin en önemli öğesi olarak kullanmış be çok başarılı olmuş.çocuk oyuncuları bu kadar iyi yönetmesinde iranda çocuk esirgeme kurumunda çalışmasının etkisi kanımca önemli düzeyde....
bydeklansor
bydeklansor

16 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
o çoçuklara o rolleri oynatmak filmdeki o mükemmelliği o özürlü çoçuğun gözlerinde görebilmek bence tamamen yönetmenin sinema dehası olduğunu gösterir ve kesinlikle seyredilmesi gerekir.