Yağmur Ulusay
1 değerlendirme
18 Kasım 2023 tarihinde eklendi
çok aşırı film izleyen ve hatta izlemedigi güzel bir film kalmayan bir izleyici olarak şunu söyleyebilirim gerçekten film muhteşem sadece[spoiler]bebek ölücek diye çok korktum ve ölseydi büyük ihtimalle travma olurdu ve;[spoiler] kadının kendinden doğan bebeğin eşini yemesi midemi bulandırdı çikolatayı yemediği için çok sinirlendim [spoiler] film tek kelimeyle kusursuz pişman olmayacağına emin olun
Mia isimili anne rolünü canlandıran oyuncunun performansı gözlerimi parlattı. Bir konteyner içinde, denizin ortasında, karnında bebeği ile, o psikolojiyi nasıl sağlam koruduğunu düşününce gerçekten inanamıyorum. spoiler: Mutlu sonla biten bu filmi kesinlikle izlemenizi öneriyorum. Sıkılmadan sürükleyecektir.
Bu bir hayatta kalma filmi, hemde bu türdeki filmlerin en iyilerinden. Midemin almadığı yerler oldu, ağladığım yerler oldu ki hemen etkilenen bir insan değilimdir. İzlenmesi gerekiyor.