Hesabım
    Azra
     Azra
    26 Kasım 2021 Sinemada | 1s 22dk | Korku
    Yönetmen Beyza Şenel
    Oyuncular: Aşela Demir, Suada Şen, Burak Küçük
    Üyeler
    2,8 12 Puanlama, 10 Eleştiri
    Puanım :
    0.5
    1
    1.5
    2
    2.5
    3
    3.5
    4
    4.5
    5
    İzlemek İstiyorum

    Özet

    Azra, tatil için gittikleri evde kendilerini korkunç olayların içinde bulan bir çiftin hikayesini konu ediyor. Sevgili olan Azra ve Burak, birkaç günlük keyifli bir tatil yapmak için şehirden uzakta bulunan bir villaya gider. Tatillde başlarda her şey yolundadır. Ancak Burak, Azra ile ilgili bir gizem olduğunu düşünür ve bunu çözebilmek için evin her tarafına kamera yerleştirir. Bu sayede Burak, Azra'yı geçmişi ile yüzleştirmeyi planlar. Ancak kurduğu kamera düzeneği ile Burak, paranormal olaylara da davetiye çıkarmış olur. Kayıtlar, Azra'nı geçmişine açılan birer kapıdır. Keyifli başlayan tatil çok geçmeden yerini korkunç paranormal olaylara bırakır.

    Fragmanlar

    Azra Fragman 0:59
    Azra Fragman
    3.258 gösterim
    Öneriler

    Oyuncular

    İzleyici eleştirisi

    Serap Sarıoğlu
    Serap Sarıoğlu

    1 değerlendirme Takip Et!

    0,5
    28 Kasım 2021 tarihinde eklendi
    Hayatımda izlediğim en kötü filimdi gerçek anlamda kötü. Telefon kamerasıyla çekilmiş oyunculuk rezalet, zaten ekrana bakamiyorsunuz kamera okadar sallanıyoki mideniz bulanıyor. 15 dk ancak dayanabildik belki düzelir diye o da sonra hemen çıktık. Sakın gitmeyin para ve vakit kaybı.
    Turkish danityy
    Turkish danityy

    1 değerlendirme Takip Et!

    0,5
    4 Aralık 2021 tarihinde eklendi
    Daha berbat bi film izlemedim başta oyunculukları doğaldı güzel gider dedim ama kırk kez aynı sahneyi başa sardılar ve asla bi gelişme olmadı oyunculuklarda kötüleşti filmden hiçbişey çıkaramadım mal gibi kaldık film bitince..zaman ve para kaybından başka bişey değil ben yaptım siz yapmayın öyle yani jdjdjjdjdj
    Pelin_onay
    Pelin_onay

    1 değerlendirme Takip Et!

    5,0
    30 Kasım 2021 tarihinde eklendi
    Oncelikle ben filmi gayet begendim. Paranormal activity filmini izlemeyen gelip burada cahilce yorumlar yapmasin arkadaslar.. Cinli seytanli filmlere alisan insan bu filmi anlamaz. Birisi yorumlarda kamera sallaniyordu midemiz bulandi yazmis o yoruma cok guldum :) Hareketli kamera cekim olayi denen birsey var sinemada, bu film de found footage tarzinda bir film oldugu icin sadece filmden anlayan yorum yazsin bence !!
    Betül Gizem Sözen
    Betül Gizem Sözen

    1 değerlendirme Takip Et!

    1,0
    27 Kasım 2021 tarihinde eklendi
    Dünyanın en iğrenç filmi sakın gitmeyin paranıza yazık bunu beyaz perdeye nasıl aldıklarını bilmiyorum el kamerasıyla çekilmiş sadece 2 kişi vlog çeker gibi film çekmişler korkacağım yere sahnelerin saçmalığına güldüm 0 emek sahneler çok uzatılmış ve çok sıkıcı

    Fotoğraflar

    Teknik bilgiler

    Ülke Türkiye
    Dağıtımcı CJ ENM
    Yapım yılı 2021
    Metraj uzun metrajlı film
    İlginç Detaylar -
    Bütçe -
    Dil Türkçe
    Görüntü formatı -
    Renk Renkli
    Ses formatı -
    Yapım formatı -
    Viza numarası -

    Bu Filmi Beğendiysen, Şunlara da Göz At:

    Bu filmi sevdiyseniz, şunlar da ilginizi çekebilir: : Yılın en iyi filmleri 2021, En iyi film: Korku, {Genre} türündeki en iyi filmler : 2021.

    Yorumlar

    Back to Top