Babamın Kemanı
3,4

Esra Çetiner
Esra Çetiner

27 Ocak 2022 tarihinde eklendi
Güzel ve duygu yüklü bir film olmuş ailecek izlenebilecek bir Netflix yapımı film. Ara sıra ağlatan cinsten
Barış Cengiz
Barış Cengiz

30 Ocak 2022 tarihinde eklendi
Duygularıma dokunan, içimdeki merhamet duygusunu geliştiren bir film oldu. Tek kelime ile mükemmel. Film bitene kadar ağladım diyebilirim. Türk dizileri gibi yok. Film sektörümüz son yıllarda gerçekten çok güzel film ve diziler üretiyor. Emeği geçen herkese teşekkür ederim.
Jacqueline Baumgarten
Jacqueline Baumgarten

24 Ocak 2022 tarihinde eklendi
So ein toller Film bin begeistert echt wunderschön und sehr sehr berührend man möchte den film gleich nochmal sehen
murat şenyüz
murat şenyüz

26 Ocak 2022 tarihinde eklendi
Bence başarılı yapım olmuş geçişler iyi daha iyi olabilirdi. Duygusallık tam dozunda olmuş konu daha geniş olabilirdi, soru işaretleri kalmazdı. İzlemenizi tavsiye ederim
Yetis ünver
Yetis ünver

26 Ekim 2023 tarihinde eklendi
son zamanlarda izledigim en guzel yerli filmlerden diyebilirim, kötü eleştiri hayranliktandir. tesadüfen sectim izledim, cok begendim
Nurcan Güven
Nurcan Güven

6 Şubat 2022 tarihinde eklendi
Müzik duyguları en iyi hissettiren yollardan biri. Yanlız kalmış, hüzünlü küçücük bir çocuğun gülümsemesiyle , katılaşmış, sevilmeyi ve sevmeyi unutmuş bir yüreğe hayat verişinin adı "Babamın Kemanı " hissederek izledim. Çok başarılı hisli bir film. Eğer bir filmi hissederek izlemediyseniz bence yorum yapmamalısınız.
Serkan Erkan
Serkan Erkan

11 Şubat 2022 tarihinde eklendi
Güzel bir film duygusal aileye uygun saçma sapan küfürler yok
Oyuncuların ellerine sağlık
Böyle filmlerin devamını dilerim
Canakkalecanakkale
Canakkalecanakkale

25 Ocak 2022 tarihinde eklendi
Elbette film eleştirmen gözüyle incelenecek ancak herhalde unuttuğumuz bizi biz yapan duyguları bize hatırlattığı için kocaman bir alkış hak ediyor. Yaşantımız belki de hakikatli bir eleştiri hak ediyor. Sevgilerimle.