Hesabım
    Dalgalar ve İzler
     Dalgalar ve İzler
    24 Aralık 2021 Sinemada | Dram
    Yönetmen Emre Kavuk
    |
    Senarist Yasemin Zorlu, Ayhan Zorlu
    Oyuncular: Pelin Karahan, Cem Zeynel Kılıç, Meral Çetinkaya
    Üyeler
    3,3 3 Puanlama, 2 Eleştiri
    Beyazperde
    2,5
    Puanım :
    0.5
    1
    1.5
    2
    2.5
    3
    3.5
    4
    4.5
    5
    İzlemek İstiyorum

    Özet

    Dalgalar ve İzler, hayata tutunmaya çalışan bir anne ve kızının hikayesini konu ediyor. Suna'nın kocasının ölümü, o ve kızı Funda'nın hayatını alt üst eder. Anne kız için artık hayat sınavı başlar. Türlü zorluklarla karşılaşan Suna ve kızına kimse çare olamaz. Ayakta kalmak için varlıklı oldukları zaman aldığı eşyaları satan Suna, başlarına geleceklerden bihaber yol almaya devam eder. Dalgalar, onların yaşadığı kötü anıları silmeyi başarabilecek midir?

    Beyazperde Eleştirisi

    2,5
    Geçer
    Dalgalar ve İzler

    Dalga Var İz Yok!

    Yazar: Banu Bozdemir
    Dalgalar ve İzler gibi filmleri izlerken, bu denli çözümsüz ve ardı ardına trajediler sunan bu tarz filmler neden çekiliyor diye sormadan edemiyor insan. Film, kendince kadına şiddet ve sonrasında gelen yalnızlık üzerine dikkat çekmek için çekilmiş, sosyal sorumluluk tarzında bir film; ama kahramanını sürekli sınaması, bir noktadan sonra gerçeklik algısını bozuyor.Dalgalar ve İzler, kısa bir zaman sürecinde geçiyor ama kahramanı Suna’ya bir ömürlük dert biçiyor. Film lüks bir evin içerisinde şiddet sahneleriyle açılıyor; kocasından şiddet gören Suna ve kızıyla tanışıyoruz. Sonra film kesiliyor, kocasını kaybetmiş ve kızıyla beraber yollara düşen Suna’nın hikayesiyle baş başa kalıyoruz. Kocanın neden öldüğü gibi konular yok filmde… Dalgalar ve İzler, adeta Suna ve kızının mutlu olmaması için karşılarına sürekli engeller çıkaran bir labirenti andırıyor. Ve bu labirent oyunu, filmin sonuna

    Fragmanlar

    Dalgalar ve İzler Fragman 1:03
    Dalgalar ve İzler Fragman
    1.807 gösterim
    Öneriler

    Son Haberler

    Oyuncular

    İzleyici eleştirisi

    FL STUDIO
    FL STUDIO

    44 değerlendirmeler Takip Et!

    5,0
    29 Aralık 2021 tarihinde eklendi
    Merhabalar. Sadece film eleştirileri, yorumlar ve tavsiyeler yapılan (spoiler yok ) 7 Yaşında bir whatsapp gurubumuz mevcut. İçerisinde çok elit insanların yer aldığı gurupta birbirimize, görüşlerimize ve tabiiki guruba saygı önceliğimizdir. Sizler de bu sinema dolu gurupta yer almak istiyorsanız 05399118202' den whatsapp ile iletişime geçmenizi tavsiye ederiz. GURUP KURALLARIMIZ * Kesinlikle Spoiler vermek yasak * Gurubun ...
    Devamını oku
    Nursel Biber
    Nursel Biber

    Takip Et!

    0,5
    31 Mart 2024 tarihinde eklendi
    Hayatımdan 103 dakika çaldınız. Aferin size. Şuanda kadın sığınma evleri filmde anlatıldığı gibi değil,sanki hapishane ve film bitisi tam bir fiyasko. Keşke sosyal hizmetlerden az fikir alsaydınız.

    Fotoğraflar

    Teknik bilgiler

    Ülke Türkiye
    Dağıtımcı CGV Mars Dağıtım
    Yapım yılı 2021
    Metraj uzun metrajlı film
    İlginç Detaylar -
    Bütçe -
    Dil Türkçe
    Görüntü formatı -
    Renk Renkli
    Ses formatı -
    Yapım formatı -
    Viza numarası -

    Bu Filmi Beğendiysen, Şunlara da Göz At:

    Bu filmi sevdiyseniz, şunlar da ilginizi çekebilir: : Yılın en iyi filmleri 2021, En iyi film: Dram, {Genre} türündeki en iyi filmler : 2021.

    Yorumlar

    Back to Top