Bi film maksadının sadece üç beş kuruş kazanmak olduğunu ancak bu kadar belli edebilir herhalde. Ne ki bu yani. Allah da bu Türk sinemasını ıslah etsin. Başka denecek bişey yok.
ehh ne bileyim biraz sacma bi film oyle evde oturup kafa yormadan izlenilebilecek cinsten acikcasi ben pek begenmedim ama filmdeki hocanin gercek versiyonunu gordum desem yalan olmaz adamlar adamin aynisini filme gecirmisler gercekten cok ilginc !
Film karşı çıkıyor, eleştiriyor, muhalefet ediyor. Ünlü olmanın, şarkıcı olsun, türkücü olsun, siyasetçi olsun halkı sömürenleri eleştiriyor. Oyunculuklar mükemmel özellikle Metin Akpınar. Bu filmin başrolü Kemal Sunal olsaydı nasıl oynardı acaba diye düşünüyorum? Tebrik ediyorum çok başarılı bir film ortaya çıkarmışlar.
nasıl bu kadar düşük puan alır hayret verici ben müthiş bir içeriği var tabi anlayana. günümüzde abuzer kadayıf gibi yaşayan bi yığın gereksiz insan var onların aslında ne olduğunu gözler önüne seriyor bu film.