İlk Seans NMSM
1,3

Ali BİLGEN
Ali BİLGEN

15 Mart 2022 tarihinde eklendi
Arkadaşımla yanlıslıkla girdik iyiki girmişiz .Filmi gerçekten çok beğendim siyah ekran gayet iyi olmuş ancak arada videolar ve bi kızın çığlığı geliyor ve bu hiç hoş değildi . Boş siyah ekran izlemeyi sevdiğimi fark ettirdi bana. Başarılarınızın devamını dilerim umarım yenisini getirmek gibi bir hataya düşmezsiniz. İkinci filmde de boş sihay ekran izleyemezsem üzülürüm. Efektleri eminönünde seyyar sci yapımcısından aldınız galiba çok başarılıydı. 32 tl vererek yaptığım bu yatırım beni en yüksek yerlere getireceğini düşünüyorum. İkinci filminizde umarım fare başrol olur. Umarım yeni film yapmazsınız.
Yusuf Çelik
Yusuf Çelik

15 Mart 2022 tarihinde eklendi
Flash tv de oynayan oyuncular bile daha gerçekçi oynuyuyor.Filmin amacı yok.Fareler daha güzel oynamış.Beni en çok etkileyen efektler oldu bidaha olmasın.Filmin 2.si çıkacakmış ÇIKMASIN.Filmde sadece fare ve beyaz adamlar gordük lütfen bidaha görmeyelim.Güvenlik görevlileri ve fareler dışında pek bişey yok zaten.Filme gitmeden önce size tavsiyem GİTMEYİN.Umarım yeni filmi çıkartmadan önce düşünürsünüz"Ya biz ne çekiyoruz"
alperenkartal85
alperenkartal85

12 Mart 2022 tarihinde eklendi
farklı bir tarz , benzerine daha önce rastlamadim. Umuyorum beyazperdede aynı başarıyı yakalar. Gelecek olan 2 seansida merakla bekliyorum
Seda Nur Çağın
Seda Nur Çağın

23 Mart 2022 tarihinde eklendi
Hayatımda gördüğüm en rezalet film. Bu filmi yapan yönetmen hangi kafayla yaptı, ayık kafayla yapmadığı kesin. Beklentimi hiçbir şekilde karşılamadı. Pişman oldum bu filmi izlediğime. Paranız çöpe gider, tavsiye etmiyorum kimseye. Türklerin yaptığı korku filmi bu kadar olur. Hep aynı sahneler. Sahne ilerler diyordum ama hep yerinde saydı. Çöp. Bunu sinema filmi diye insanlara sunmayın be.