Şirinler Filmi
3,2

Ilgaz
Ilgaz

19 Temmuz 2025 tarihinde eklendi
şirinler filmini beğenmekle birlikte lore tutarsızlığı açısından beğenmeddiğimi belirtmek zorundayım. ilk iki film live action olarak Pariste geçen güzel filmlerdi. ancak 3. filmle birlikte sağlam bir temele oturtulan filmler çöpe atılarak başan bir film çekilmiş bence ve buda ilk iki filmin güzel yanlarını tamamen silip süpürmüştü. Bu film ise bundan önce çıkan tüm filmlerin lore unu komple silip tamamen sil baştan bir kurgu oluşturulmuştur. bu oldukça yanlış bir tercih olmuştur. Bu filmin en büyük eksisi sağlam temelleri olan ilk iki filmi kullanmamak olmuş. Filmin müzikleri ve soundtrackları gayet güzel ve eğlenceli, Oyuncu kadrosu sağlam ve güzel bir performans çıkarmış. bu filmde Gargamel diğer filmlerin ve çizgi filmlerdeki kadar kötü bir karakter değil daha çok gri sayılabilecek bir tona oturtulmuş buda benim için bir eksi olmuş. Bu durumdan da hiç hoşlanmadım. ama genede izlemesi keyifli 10 üzerinden 6 lık bir film bence
Mert H
Mert H

27 Ocak 2026 tarihinde eklendi
Karakter yazımı açısından bakıldığında, film Şirinler’in temel kişilik özelliklerini korumaya özen gösteriyor. Ancak bu kez bireysel karakter gelişimlerinden çok, kolektif bir topluluk anlatısı ön plana çıkıyor. Şirinler Köyü’nün bir “toplum” olarak ele alınması, aidiyet ve birlikte hareket etme temalarını güçlendiriyor.

Görsel açıdan filmi beğenmedim. 2025 yılındaki animasyonun bu kadar kötü olmasını beklemezdim. İzlenecekse bile dublajlı olarak izlenmeli, kötüydü.