Burak KAYAHAN
10 Haziran 2022 tarihinde eklendi
Serisinin en iyisi diye de not düşmüşler Abi şaka mısınız cidden ya efekt sıfır kurgu sıfır kan efektleri o kadar dandik ki boya olduğu bariz belli oyuncular zatwn flash tv den toplama gibi oyunculuk ediyor şuna harcadığınız paraya yazık hikayeler de hep aynı değişen bir şey yok hep insana musallat olan cin yada büyü yaptıran insan 20 yıldır değişen tek bir şey yok senarist mi aptal yoksa siz mi çözemedim insan niye sorgulamaz hep yanı şeyleri neden yazıyorsun diye belli ki yeteneği yok bu alanda izleyen de aptaldır net
Film ilk başta belki bir nebze de olsa korkar ürkeriz hoş etki bırakır diye düşünüp hayatımda görebilceğim en kötü yapım ses efektleri oyunculuk okadar kötüydü. ciddi anlamda paramıza yazık oldu diyebilirim başka herhangi bir açıklaması yok . Pandemide neyapsak ne yapsak diye düşünlüp 5 yaşında ki çocuğun yazabileceği bir filmdi adeta .
Ben hayatımda hiç bu kadar kötü bu kadar sıkıcı bir film izlememiştim, izlediğim en berbat korku filmi, kesinlikle tavsiye etmiyorum asla izlemeyin boşuna iki saatiniz gide,, flaş TV oyuncuları bile daha iyi oynardı yani
Bu kadar kötüsünü izlememiştim şaka gibiydi bence bunlar 7,8 kişi toplanmış tatile gitmişler demişler ki hazır tatile gelmişken birde film çekelim :) başka bir açıklaması olamaz çünkü bu filmin