Yetimhane: Sahipsiz Cinler
2,1

sinema
1 ziyaretçi
11 Mayıs 2026 tarihinde eklendi
Bu, iki yıldan fazla bir süredir dolandırıcıların defalarca paramı çalmasına rağmen sonunda Yeni Dünya Düzeni'ne (İlluminati'ye) nasıl katıldığıma dair tanıklığımdır. Uzun zamandır İlluminati'ye katılmaya çalışıyordum, ancak dolandırıcılar paramı almaya devam etti, ta ki bu yılın başlarında Lord Felix ile çevrimiçi olarak tanışana kadar. Onunla iletişime geçtim, durumumu anlattım ve bana kaydolmamı tavsiye etti. Süreci başlatmak için premium üyeliğin ücretini ödedim ve Yeni Dünya Düzeni'ne sanal olarak kabul edildim. Çevrimiçi kabul törenimden hemen sonra banka hesabıma ABD doları yatırıldı ve ayrıca aylık ABD doları kazanacağım. Çok mutluyum! Lord Felix'in mükemmel çalışmalarını herkese anlatacağıma söz veriyorum. Eğer bugün İlluminati'nin Yeni Dünya Düzeni'ne katılmakla ilgileniyorsanız, dolandırıcıların size yardımcı olma bahanesiyle paranızı çalmasına izin vermek yerine, hemen Lord Felix ile iletişime geçin. Lord Felix ile WhatsApp üzerinden +44 7353 027456 numarasından iletişime geçebilirsiniz.
Mehmet Çetin
Mehmet Çetin

2 Mayıs 2026 tarihinde eklendi
Sinemaya verdiğiniz para filmin toplam bütcesinden bile fazla olabilir. Emek harcanmamış, o kadar harcanmamış ki sosyal medyada bulunan Aİ sahneleri birebir koymuşlar. Tamamen para tuzağıdır. Salonlarda boş yere seans kaplayan bir çöp torbasından öteye geçememiştir
ABSURD C
ABSURD C

9 Mayıs 2026 tarihinde eklendi
Kesinlikle zaman kaybı. 4 5 yıldız veren dolandırıcı yorumlara inanmayın. Komedi filmi dense daha doğru. Yunanlı rolündekilerde biraz aksan olur ama hiç yok türk oyunculardan daha iyi türkçe konuşmuşlar. Başroldeki kadın ve eşi tam amatör. Rum yetimhanesinde bir tek sahne bile geçmiyor. İç sıkıcı konaklarda geçmiş. Yetimhaneye girmeye bile üşenen aptal yönetmen sadece yapay zekayla yapay bir sahne koymuş. Senaryo yok oyunculuk amatör ötesi. Nazi subayı ne alaka. Bir de büyükada türkiye toprağı ne demek orada sadece yunanlar yaşar mesajı vermek. Herşey düzmece ve yapay. Senarist bile ne yapmak istediğine karar verememiş. Haram olsun o bilet parası yapımda yayında emeği geçen herkese. Gitmeyin para ve zaman kaybı. Lütfen her eline kıytırık bir dijital kamera alan tiyatro öğrencileri korku filmi çekmesin. Gerçekten türk korkudan hem kalite fena düşüyor hem de kendinize küfrettiriyorsunız.
Şehrazat Şevval Karakaya
Şehrazat Şevval Karakaya

1 Mayıs 2026 tarihinde eklendi
Çok kötü oyunculuklar berbat açılar berbat her şeyle çok kötüydü filmin yarısını da izlemeyi bıraktık kesinlikle önermem boşuna verdiğim 210 TL idi. Bir çok sahnede yapay zeka kullanılmış resmen dalga geçiliyor. Fragmanla da alakası yok afişledi kesinlikle katılmıyorum siz aklınız varsa izlemezsiniz.
Buğra Akbaş
Buğra Akbaş

1 Mayıs 2026 tarihinde eklendi
film aşırı kötü oyunculuklardan eser yok zaten öğrenci projesine benzeyen bu yapima 1 yıldız da fazla da oda mayaj ekibine verilmeli karakter kurgusu zayıf sesi kamera mikrofonu ile mi kaydetınız uzaklaşınca net yaklaşınca boğuk geliyor boşuna para verip de gitmeyin bu yapıma
beyza ballı
beyza ballı

1 Mayıs 2026 tarihinde eklendi
Oyunculuklar vasat efektler yapay zekaya yaptırılmış gibi umarım öyledir normal bir insanın bu kadar kötü yapmış olması pek mümkün değil aynı şekilde hikayede çok vasat korku filmi diye gidilen bir filmde komedi filmi gibi bazı sahneler var 3 arkadaş toplanıp sohbet ederken film yapalım denmiş gibi bir film
İsmail Aksoy
İsmail Aksoy

1 Mayıs 2026 tarihinde eklendi
Film rezalet , arkadaşlar makyaj bile sayılı sahnelerde var , tamamı ai konuşmalar çok yapay oyunculuk robot gibi
8muts9tan
8muts9tan

1 Mayıs 2026 tarihinde eklendi
Film uzasın diye 10 saat muzik koymuşlar yaprak dökümü gibi arkadaşlar aldı diye geldim şuan izliyorum hatta o kadar kötü yani ilk 10dk dayız 10 güne youtubedan izlersiniz ❤️❤️❤️❤️
Mete Köksal
Mete Köksal

2 Mayıs 2026 tarihinde eklendi
Hayatımda izlediğim en kötü film afişle alakası yok çekim hataları diyaloglar felaket şekilde kötü telefonla çekmişler sanırım bu filmin bütçesi bilete kıyasla aynıdır diye düşünüyorum film sektöründe olduğumdan dolayı inanılmaz şekilde berbat boşuna perdeleri dolduran bir film .
sancar
sancar

2 Mayıs 2026 tarihinde eklendi
İzlediğim en kötü film uzun yazmaya uğraşamam asla izlemeyin çok kaitesiz. Verdiğimiz paraya asla değmedi yazık.
Sbatuhan950
Sbatuhan950

2 Mayıs 2026 tarihinde eklendi
Tamamen zaman kaybı izlediğim en kötü şey bütün salon filmin 10. Dakikasında salonu terk
,görüntü,oyunculuk,makyaj tamamen berbat.
Yasin Firat
Yasin Firat

2 Mayıs 2026 tarihinde eklendi
Mahalle oyunculuğu berbar bir flim izlerken sıkıntıdan uyuyakalmısım oyunculuk 0 konu 0 bomboş flim vakit kaybı
Cem Yurtsever
Cem Yurtsever

3 Mayıs 2026 tarihinde eklendi
Her şeyi geçtim tamam oyuncular aşırı ötesi tecrübesiz olabilir anlarım da yapay zeka ne alaka? Üstüne üstlük sanki ücretsiz yapay zeka kullanılmış gibi gittiğimize pişman olduk. İlkokul öğrenci projesi gibi.
BahtsizBedevi
BahtsizBedevi

3 Mayıs 2026 tarihinde eklendi
korku filmi diye girdik ama o kadar kotu bi filmdi ki komedi filmi gibiydi gulmekten yerlere yigildim izlerken gercekten her sahne birbirinden bagimsiz ve alakasiz hadi o oyunculuklari, yapay zekayi ve o sahneleri gectim olay orgusu yok hic bi sey anlamadim genel olarak filmden ama gercekten asiri komikti komedi niyetine izlenilebilir
Ry060708
Ry060708

3 Mayıs 2026 tarihinde eklendi
Hayatım boyunca girip izlediğim en boş film tam bir flaş tam bir flash tv oyunculuğu ve bu filme 600 TL VERDİM aklı olan bilet alıp izlemesin ..!!!! Ben bile daha güzel senaryo yazar film çekerim ..