Jabbar
1 değerlendirme
26 Kasım 2022 tarihinde eklendi
Oyuncu kadrosuna yazık olmuş. Bu kadar kaliteli oyuncuyu bir araya getirip kötü film yapılmış. Güldüğüm sahne hatırlamıyorum. Kısa kısa sosyal medya videoları birleştirilmiş gibi. Filmde komedi yok, bitince ben ne izledim diye çıktım. Vakit kaybı.
Kesinlikle iki yetenekli oyuncu filmiydi, absürt bi komiklik olmadan birbirine konu bağlamalarını beğendim. emeklerine sağlık. Eğlenceli ..Gitmenizi tavsiye ederim, bu ikilinın devam projeleri olmalı
Arkadaşlar Ahmet Kural ve Ecem Erkek’in oyunculuğunu çok beğendiğim için gittim. Ama film ancak bu kadar kötü olabilirdi.Arkadaşıma sinemaya gidelim teklifini ben sunduğum için suçlu hissettim.O kadar sıkıldık ki anlatamam.İkinci yarısını bekleyemeden çıktık gittik. Vakit kaybıydı,para kaybı artık ne olarak değerlendirirseniz değerlendirin ama gitmeyin.Sırf faydam dokunur diye yazıyorum..Üzgünüm ama kötünün kötüsüydü.
Bügün gitme fırsatım oldu. Tek kelime olarak harika bir yapım olmuş ahmet kural ve ecem harika oynamış ve süper ikili olmuşlar.Daha başka projelerde görmek isteriz.Tavsiye ediyorum gidin bence.
Ece Erkek cok kotu bir oyuncu.Bu role uygun degil.Boyle bir rolde oynayabilmesi icin kirk firin ekmek yemesi lazim.Filmi batirmis.Yonetmende boyle kotu bir oyunculuga izin verdigi icin cok kotu.Gormuyor mu ne kadar siritiyor bu rolde .Yapamiyor, yapmacik her hareketi.Oyuncu mu kalmadi piyasada
Ilk defa bir film burdan elestiri yaziyorum. Oncelik senariste bnm ilkokula giden oglum donem odevi olarak daha guzelini yazardi. Yonetmen arkadasim anaokul musameresindeki cocuklarin rolleri daha gercekci. Bir ahmet kural ve kardes payi hayrani olarak da Ahmet Kurala elestirim ya kardesim hayatinin en kotu performansi odulunu mu almaya calisiyorsun yanit evetse alirsin. Bence herkes izlesin daha kotusu olana kadar simdilik en kotulerden biri...
Ben şahsen oyunculuk, prodüksiyon ve senaryo olarak gayet başarılı buldum. Bence gayet eğlenceli ve güzel bir film olmuş. Bu kadar düşük puanı da asla haketmiyor
Ahmet Kural yine şaşırtmadı. Çok eğlendik, çok güldük. İyi ki sektörde ❤️ gidin izleyin arkadaşlarım, ilk günden sinemaya koştum ve müthiş enerjik çıktık