Müjdemi İsterim
1,8

AS D
AS D

1 Mayıs 2023 tarihinde eklendi
Geniş bir kitleye hitap edebilecek , güzel eğlencelik bir yapım olmuş . Klişeler de var ama , yeni şeyler de denennmiş
Simge
Simge

18 Kasım 2022 tarihinde eklendi
Bayıldık!! Filmin gidişatını tahmin etmek zor değil ama özlediğimiz aile komedisi ve aksiyonunu fazlasıyla karşıladı. Ayrıca Ahmet Kural ve Ecem Erkek mükemmel ikili olmuşlar. Kadro harikaydı. Tabi ki filmler özeldir, herkes beğenmek zorunda değil ama ben özellikle Ahmet Kural’ı izlemeyi çok özlemişim. Sırf onun için bile gidilebilecek bir filmdi, emeğe sağlık刺
Gul Sahin
Gul Sahin

20 Kasım 2022 tarihinde eklendi
Tam bir hayal kırıklığıydi. Ciddi anlamda vakit ve nakit kaybi. Basroldeki karakterlere güvenip girdik bunlar film yaptiysa iyidir komiktir egleniriz dedik. Sonu hüsran hatta bastan sona hüsran.. cok yazik.. sevgili naime güldür güldür de daha iyiydin keske ordaki halinle kalsaydin. En azindan guluyorduk izlerken pisman olmuyorduk
mahsum akdağ
mahsum akdağ

20 Kasım 2022 tarihinde eklendi
Çok sıkıcı. 25 dakika dayanabildim. Sakın izlemeyin. Zaman kaybı. Yapımcının komediden anladığı yok. Amhet Kural a iban attım umarım paramı geri verir.
Mustafa ŞAT
Mustafa ŞAT

21 Kasım 2022 tarihinde eklendi
HARİKA teşekkür Ahmet Kural, güzel ve eğlenceli özlemişiz ekibi en kısa zamanda tekrar filmer ve diziler bekliyoruz ‍♂️
Renthane
Renthane

21 Kasım 2022 tarihinde eklendi
Ahmet Kural in Önceki filmlerindeki performansı ile kıyas edersek ehh, işte denecek yorumu yapabilirim. Önceki filmlerindeki kadro olmalıydı, zeki metin ikilisi gibi filmlere alışınca murat Cemcir in yokluğu filmde çok belirgin, ailecek şaşkınız filminden sonra beklentimiz çok yüksek olunca yerel tv yapımları izler gibi izledim. Daha iyisini bekliyoruz Ahmet bey
Turgay kılıç
Turgay kılıç

23 Kasım 2022 tarihinde eklendi
Zorlama bir film olmuş gerçekten bu kadar sıkıldığım film hatırlamıyorum kadroya yakıştıramadığım bir filmdi!!
Nimet Bilginioi
Nimet Bilginioi

24 Kasım 2022 tarihinde eklendi
Film harikaydı. Dolu dolu her sahnesi. Güldük eğlendik kesinlikle tavsiyemdir. Kötü yorumlara bakmayın bence sabote etmek istiyorlar
Canan Cansev
Canan Cansev

24 Kasım 2022 tarihinde eklendi
Film şahaneydi. Baya güldüm, bazı yorumlarda sürekli küfür edildiği söylenmiş ama alakası yok. Ecem Erkek ve Ahmet Kural ikilisi müthiş yakışmış. Bu ikiliyi yeni projelerde yine görmek isterim ♥️
LALE YILMAZ
LALE YILMAZ

24 Kasım 2022 tarihinde eklendi
Oyuncuların yine coştu oyunculuklarını ayrı tutarak eleştirimi yapmak istiyorum filmin senaryosu kurgusu işleyişi o kadar basit ki sürekli bir şeyler olacak diye bekliyorsunuz boşuna bekliyorsunuz iki saatimi ve 120 liramı heba ettim gülmek için kendimizi zorladık ama hiç fırsatımız olmadı Ahmet kurala bu filmi hiç yakıştıramadım büyük beklentilerle gitmiştim benim için hayal kırıklığıydı. Senaryo boş olduğu için oyuncuların gayretleri de boşa gitmiş ne komedi ne aksiyon ne de aşk işlenememiş.
Jabbar
Jabbar

26 Kasım 2022 tarihinde eklendi
Oyuncu kadrosuna yazık olmuş. Bu kadar kaliteli oyuncuyu bir araya getirip kötü film yapılmış. Güldüğüm sahne hatırlamıyorum. Kısa kısa sosyal medya videoları birleştirilmiş gibi. Filmde komedi yok, bitince ben ne izledim diye çıktım. Vakit kaybı.
Tuğçe Yıldız
Tuğçe Yıldız

28 Kasım 2022 tarihinde eklendi
Kesinlikle iki yetenekli oyuncu filmiydi, absürt bi komiklik olmadan birbirine konu bağlamalarını beğendim. emeklerine sağlık. Eğlenceli ..Gitmenizi tavsiye ederim, bu ikilinın devam projeleri olmalı
Esra Arslan
Esra Arslan

28 Kasım 2022 tarihinde eklendi
Arkadaşlar Ahmet Kural ve Ecem Erkek’in oyunculuğunu çok beğendiğim için gittim. Ama film ancak bu kadar kötü olabilirdi.Arkadaşıma sinemaya gidelim teklifini ben sunduğum için suçlu hissettim.O kadar sıkıldık ki anlatamam.İkinci yarısını bekleyemeden çıktık gittik. Vakit kaybıydı,para kaybı artık ne olarak değerlendirirseniz değerlendirin ama gitmeyin.Sırf faydam dokunur diye yazıyorum..Üzgünüm ama kötünün kötüsüydü.
Dilek Yalman
Dilek Yalman

3 Mayıs 2023 tarihinde eklendi
Ece Erkek cok kotu bir oyuncu.Bu role uygun degil.Boyle bir rolde oynayabilmesi icin kirk firin ekmek yemesi lazim.Filmi batirmis.Yonetmende boyle kotu bir oyunculuga izin verdigi icin cok kotu.Gormuyor mu ne kadar siritiyor bu rolde .Yapamiyor, yapmacik her hareketi.Oyuncu mu kalmadi piyasada
Fethi Gültekin
Fethi Gültekin

8 Mayıs 2023 tarihinde eklendi
Boyle saglam oyuncularla bu kadar kotu bir film yapabilmek ayrı bir basari bence. Diyaloglar kopuk olaylar aşırı saçma.