Barış Akarsu Merhaba

Tolgakocak
Tolgakocak

20 Kasım 2022 tarihinde eklendi
Bence daha iyi yapabilirdi tabi genel itibariyle güzeldi 10/7 geçişleri çok kısaydı en azından oynadığı film ile alakalı bir sahne olmalıydı
Uğur Çakmak
Uğur Çakmak

11 Şubat 2025 tarihinde eklendi
Yaz aylarının aşk filmlerini andırsa da başarılı bir Barış Akarsu oyunculuğu ile ön plana çıkan, kendini izlettiren hoş bir film olmuş.Filmin sahne performansları ve atmosferi gayet iyi. Barış Akarsu için daha detaylı daha kaliteli bir film yapılabilir miydi, elbette yapılabilirdi. Yalancı Yarim dizisine kesinlikle ufakta olsa bir parantez açılmasını isterdim. Ama bu haliyle de izlenmesi gereken bir film olduğunu düşünüyorum.

" Ayrılık zamansız gelir."

İyi seyirler.
Ugurcakmak92
Ugurcakmak92

29 Ağustos 2023 tarihinde eklendi

" Ayrılık zamansız gelir."

İyi seyirler.
Kayra Ekin
Kayra Ekin

23 Kasım 2022 tarihinde eklendi
Öncelikle gerçekten bir emek olduğu belli fakat eksikler de var
Yalancı yarim dizisinin set ortamı gösterilebilirdi mesela.Akademi Türkiye'nin albüm sözünü tutmaması da...Ailesinin üzerine daha çok düşülebilirdi bana göre çünkü 115 dakikaya 28 yılı sığdırmaya çalışıyorsanız sevgilisiyle olan bir kavgasını 10 dakika uzatmanız biraz komik duruyor.Ayrıca kimdir o bir sevmek bin defa ölmek demekmiş gibi şarkıları da koyabilirdiniz...Onun dışında çok duygulandım eksikleriyle beraber güzel bir filmdi ama bu film sadece 4 senelik bir kariyere çok şey sığdıran ve hepimizin ailesinden biri gibi olan Barış Akarsu için çok azdı...
Asuman İbiç
Asuman İbiç

9 Nisan 2023 tarihinde eklendi
Nerden izleyebilirim acaba her izle dedigimde fagman aciliyor.izlemeyi cok istiyorum:(siz nereden iizliyorsunuz?
Orhun Oğuz
Orhun Oğuz

29 Mart 2026 tarihinde eklendi
Zeynonun nasıl cins biri olduğunu ve barışın da hayatına zarar verdiğinin özetini izledik. Şarkılarla süre uzatılmış İsmail Ege tam olarak uymuş role ama akademi Türkiye sonrasında verilen sözlerin tutulmaması ilk albümde çektiği zorluklar vs daha çok özenebilirlerdi.
#ohep28yaşında