gamze kayacık
1 değerlendirme
2 Ocak 2024 tarihinde eklendi
Bu filme mutlaka gitmelisiniz. Uzun zamandır bi filmde bu kadar ağladığımı hatırlamıyorum. Keşke herkes gitse, görse, izlese... İnsanların baya bilinçleneceği ve uzun süre akıllarda kalacak bir film.. Kısacası BAYILDIM. Nasıl girdiiik nasıl çıktık dedim resmen....
Filmi bugün izledim çok etkileyiciydi. Görmekten kaçtığımız gerçekleri direk gözümüze sokan ve bize hatırlatan bir filmdi. İlk filmin devamı gibi değildi ama daha gerçekçi farklı bir açı ile büyük etki bıraktı boğazım düğümlendi. Bu tarz filmlerin kamu spotu olarak tv'lere verilmesi gerekiyor.
Tr nin acı gerçeklerini açık ve net olarak yansıtmış.. Kesinlikle izlenmesi gereken bir film. Ben verilen emeği beğendim ve etkilendim. İzlenmesini tavsiye ederim...
Mükemmel bir film yönetmeni malatyalı olduğu için hemen izlemeye gittim ve ağlayarak çıktım. Okullardaki öğrencilere izletilip bu hisleri unutmaması sağlanmalı
İlk defa bir sinema filmine yorum yapıyorum. Her gün haberlerde gördüğümüz şehir haberlerinin perde arkasını görmek tüylerimi diken diken etti. O gazetecinin gerçekte kim olduğunu merak ediyorum.