Nefes: Yer Eksi İki
3,4

Ahmet Faruk güzel
Ahmet Faruk güzel

16 Aralık 2023 tarihinde eklendi
Nefes 1e10puan veriyorsanız buna 2 falan ancak görüntü kalitesi berbat duygular izleyiciye geçmiyor aksiyon gerçekçiliği 0 a yakın aksiyon sahnelerinde bir tane terörist görmedik salonda horlayan oldu başka bir şey söylemeye gerek yok sanırım nefes 1 in hatrına bile gidilmez
EMRE KORKMAZ
EMRE KORKMAZ

24 Aralık 2023 tarihinde eklendi
Daha kötü olamazdı tebrikler ne senaryo ne oyunculuk ne de efek var uyuyacaktım filmi izlerken. Klasik Türk dizisinden bir bölüm gibiydi sürekli ağlıyorlardı
Emirhan Göçen
Emirhan Göçen

15 Ocak 2024 tarihinde eklendi
Çok gereksiz sıkıcı sahneler vardı askeri danışma alınmadan rastgele yapılmış film keşke nefes ismini kullanıpta nefes efsanesi ismine leke getirmeselerdi
Eflazz Bey
Eflazz Bey

5 Ocak 2024 tarihinde eklendi
Bu filme Nefesin ilk filminden etkilendiğim için gittim ve senaryo gerçekten çok kötüydü bir lise öğrencisinin kaleminden çıkmış gibi. Murat yıldırımın oyunculuk performansı zaten vasat. TRT eline attığı her işi kuruttuğu gibi nefes serisinide bu film ile bitirdi.
Mahmut Karagülle
Mahmut Karagülle

16 Aralık 2023 tarihinde eklendi
Gerçeklikten, duygusallıktan, oyunculuktan, olay örgüsünden çok uzak bir filmdi. Tamamen zaman kaybı.
Ufuk A.
Ufuk A.

26 Aralık 2023 tarihinde eklendi
İlk nefes filminin yanına bile yaklaşamaz o kadar amatörce yapılmış ki hiç mi danışmanlık almadınız hicmi Bi askerle konusmadiniz oyuncular hepsi bilindik isimler ama bu filme uygun değiller sanki tv ye dizi çekmişler bu filmin bu kadar kötü olması çok üzücü ilk filmin ismini kullanarak prim yapılmış sadece para kazanmak için çekilmiş bir
Cici Maru
Cici Maru

18 Aralık 2023 tarihinde eklendi
Sıfır yıldız veremediğim için yarım yıldız verdim. Açık ara hayatımda izlediğim en kötü film. TRT dizisi seviyesini bile yakalayamamışlar. Davetiyeyle bile izlenmez, üstüne para verirlerse belki.
ali tunca
ali tunca

14 Ocak 2024 tarihinde eklendi
Bundan daha kötü bir senaryo görmedim yıl kaç olursa olsun askerimizi bu kadar acemi göstermeleri büyük bir ayıp gerçekten
Barış Çetinkaya
Barış Çetinkaya

25 Ocak 2024 tarihinde eklendi
Askerimizi bu kadar küçük düşürmeyi nasıl becerdiniz bu türk askeri ile alıp veremediğiniz nedir başarısız.