Nuray Coskun
1 değerlendirme
16 Aralık 2023 tarihinde eklendi
filmi dün izledim ve bugün bu yorumu yapmak istedim. bir kürt olarak devletimi milletimi vatanımı çok seviyorum ve bazı ülkemdeki arkadaşlarımdan şu yorumları alıyorum en iyi kürt ölü kürt kürtler bize düşman kürtler teröre destek veriyor. kürtler türkiye için hiçbirşey kürdistan eyaleti kurmak istiyor gibi cümleler kuruluyor. Bu filmde o zamanlarda nasıl bir zorlukla baş edildiğinii izlerlerlerse göreceklerdir o coğrafyada o masum insanların çocukların öğretmenlerin nasıl şehit olduklarını göreceklerdir. o yüzden üstte belirtmiş olduğum zihniyette olan arkadaşlar varsa gidip filmi izlemelerini rica ediyorum. Çünkü bir olmamız gerekiyor bizim bizden başka kimsemiz yok ülkemizin halini biliyoruz yarın devletimize ne olacağı belli değil o yüzden ülke içinde ayrım yapmayalım. Esen Kalın.
Nefes 1 hayranı olarak sinemaya gittim. Ön yargılıydım. Siyasi propaganda falan bekliyordum. Ama ilk olarak siyasi bir propaganda falan yoktu. O hoşuma gitti. Nefes 1'e çok güzel bir devam filmi yapmışlar. Prodüsiyon kalitesi olarak Nefes 1'in çok üstünde. Zorluklarla çekilmemiş, gayet kaliteli bi iş çıksın denerek çekilmiş bu beni çok sevindirdi. Senaryo olarak da zaten Hakan Evrensel bir üslup tutturmuştu. O üslübu ben çok seviyorum. O üslübu aynen korumuş ve üstüne bişeyler katmış. Hakan bey'inde kaleminin güçlendiği bir film olmuş. Bu maya tutmuş. Hakan Evrensel artık Nefes 3 falan diye devam etmeli bence. Beni çok sevindiren bir başka durum da film şu an en popüler filmlerden bir tanesi olmuş. Bu seri hakkı olan popülerliği nihayet almış durumda. Salonlar çok dolu gidiyor. Ben ikinci defa izlemek için bilet ararken iyi koltuk bulurken zorlandım. Şu sıralar Türk sinemasının yeniden dirildiği bir döneme denk gelmek de beni ayrıca sevindiriyor.
Film çok güzeldi. Kesinlikle izlenilmesi gereken bir filmdir. Duygusallık, aksiyon, vatan sevgisi ve dram çok iyi yansıtılmış. Tüm ekibin eline sağlık gişeleri bol olsun.
Filmi bugün sinemada izledim oldukça beğendim özellikle sonu beni çok etkiledi. Saçma sapan aşk ve komedi filmlerinden sonra bu tarz sağlam aksiyonlu bir filmi sinemada izlemek iyi geldi bana .
Harika ötesi bir yapım . Çok etkileyici vatan,toprak meselesine mükemmel bir biçimde sunan bayrağın devletin ne kadar önemli olduğunu anlatan harika bir yapım olmuş.
8 yıl önce kurduğumuz Sinema Whatsapp gurubumuza yeni dostlarımızı bekliyoruz. Gurubumuzda kesinlikle spoiler, küfür, üçüncü şahısa hakaret veya rahatsız etme yok, olduğu takdirde hukuki işlemler ile sonuna kadar hakkımızı arıyoruz. Gelmek isteyen bu bilinçle gelebilir. Whatsap gurup numarasını muhakkak +9 ekleyerek kaydedin. Aksi takdirde bize ulaşamazsınız. +905459354344
Hüngür hüngür ağlayarak izlediğim bir filim oldu. Eş dost toplanıp gidin mutlaka. "Ya Rab Bir güneş uğruna ne güneşler batıyor." sözünü iliklerinnize kadar hissediyorunuz
İzlediğim en iyi asker filmiydi! 1 saat 30 dakika boyunca oyunculuk resitali izledim resmen. Başta Murat Yıldırım ve Arda Anarat olmak üzere tüm oyuncular o kadar iyi geçirdiler ki duyguyu... Kesinlikle izlenmesi ve izletilmesi gereken bir film. Özellikle de sinema salonunda bu filmi izlemenin hissettirdiği gurur bambaşka. Hele ki filmin son sahnesinde Tayfun Yüzbaşı'mın şehit olması... "Bari bebeğimi görseydim" repliği... İnsanın içine işliyor resmen.
Bu filme mutlaka gitmelisiniz. Uzun zamandır bi filmde bu kadar ağladığımı hatırlamıyorum. Keşke herkes gitse, görse, izlese... İnsanların baya bilinçleneceği ve uzun süre akıllarda kalacak bir film.. Kısacası BAYILDIM. Nasıl girdiiik nasıl çıktık dedim resmen....
Filmi bugün izledim çok etkileyiciydi. Görmekten kaçtığımız gerçekleri direk gözümüze sokan ve bize hatırlatan bir filmdi. İlk filmin devamı gibi değildi ama daha gerçekçi farklı bir açı ile büyük etki bıraktı boğazım düğümlendi. Bu tarz filmlerin kamu spotu olarak tv'lere verilmesi gerekiyor.
Tr nin acı gerçeklerini açık ve net olarak yansıtmış.. Kesinlikle izlenmesi gereken bir film. Ben verilen emeği beğendim ve etkilendim. İzlenmesini tavsiye ederim...