Recep İvedik 7

Kskskaka Akkakak
Kskskaka Akkakak

18 Aralık 2022 tarihinde eklendi
Bence iyi bir film bazı yerler çok güldürüyor
Ayfersubasi0881
Ayfersubasi0881

4 Eylül 2023 tarihinde eklendi
Recep ivedık serisinin hepsi muhteşem. Sadece guldurmuyor. Düşündürüyor ve dikkat sadece fox tv yayımlandı. Konu birebir gundem cunku
Ayberk Gültekin
Ayberk Gültekin

10 Aralık 2022 tarihinde eklendi
Eski recep ivedik tadı yok. Konuşması bile farklı. Konu zaten hiç sürükleyici bir biçimde işlenmemiş.
Şeyma Erdoğan
Şeyma Erdoğan

27 Ocak 2023 tarihinde eklendi
Zeka geriliği yaşayan akape'lileri nedense ultra kudurtmuş bir film. Bir de organize şekilde düşük yıldız verip filmi kötülemişler. Hakikaten on numara bir seneryo yazılmış. Hem gündemimize uyarlanmış hem de geçmişte yaşanan gezi direnişi ruhunu canlandırmış. İzlerken dedim ki, işte bu sefer olmuş.
senuzulme123
senuzulme123

6 Ekim 2023 tarihinde eklendi
Kendisini maksimum 20 DK dayanabildiğim ''artık yeter be kardeşim'' dedirten film serisinin sonuncusu. Esprilerinden tutunda oyunculuğa kadar basite indirgenmiş, artık insanların aklıyla dalga geçer hala gelmiş. İzlerken kendinizi 81 IQ hissedebilirsiniz.
Salih Ö.
Salih Ö.

9 Aralık 2022 tarihinde eklendi
Güzeldi ilki kadar olmasada güzeldi 蠟 izlemenizi tavsiye ederim biz ailecek izledik keyifle izledik
Burcu Beken
Burcu Beken

18 Aralık 2022 tarihinde eklendi
Severek izlemedigim bir seri idi.bu bölümü de meraktan izledim ama on numara olmuş. Teşekkürler, umarım mesajın ulaşır ve yerini bulur...
Cem Özalp
Cem Özalp

27 Mart 2023 tarihinde eklendi
On numara sosyal bir film.komik olmak zorunda değil. Kemal sunalda sosyal filmler çekti başkalarıda.Şahanda gününüzde bunu yapıyor. Konusunu beğenmeyen çökelek taraftarıdır.
Ahmet
Ahmet

11 Eylül 2023 tarihinde eklendi
Sırf yapmış olmak için yapılmiş. komik değil.basit ve yapay oyunculuklar olmuş.ben pek gülmedim öncekiler daha iyiydi.gitgide bozuldu.
Burak Köroğlu
Burak Köroğlu

23 Ocak 2023 tarihinde eklendi
Filmi Izlemek 2 saat için Çok büyük zaman kaybı olur ayrica kıyaslama BURSA BÜLBÜLÜ tavsiyemdir. Recep ivedik 7 umarim final olur zorlama bir film gulebikecegin hic bir sahnesi yok
Tolstoy
Tolstoy

12 Aralık 2022 tarihinde eklendi
2 saat çöp .. Bomboşş tiktok vidoları gibi faydasız bir çekim .. film bile diyemiyorum ……………………………..
Kupa
Kupa

20 Ocak 2023 tarihinde eklendi
filmin ismi Recep İvedik ancak oynayan kişi bildiğimiz Recep İvedik değil. serinin ilk filmlerindeki Recep İvedik karakterinden oldukça uzak. karakterin güldüğümüz hiçbir özelliği bu filmde görülmüyor. karakter odaklı değil senaryo odaklı bir film olmuş.
Alper UÇAR
Alper UÇAR

18 Aralık 2022 tarihinde eklendi
Hayal kırıklığı. 1 kez güldüm bir sahneye . Gerisi boş muhabbet.malesef olmadı Şahan kardeş. Çekmiş olmak için çekilmiş
erhan kürekçi
erhan kürekçi

11 Aralık 2022 tarihinde eklendi
Ülke meselelerine ince ince değil, direk kalın görerek değinmiş. Yüksek faturalar, orman katliamı, kadın dayanışması vs.. Çökelek inşaat ile milletin alnına koyacağız esprisi süperdi. Ancak film gereksiz uzundu ve çok da ihtiyacı olmayan sahneler yüzünden(örn. mahkeme sahnesi ) 1-1,5,saate sığacak film 2,saat üstüne çıkmış. 3-4 kez izledim. Her defasında aynı tadı verdi. Film disney+ dan sipariş üzerine çekilmiş, belli ki şahan da damardan gireyim demiş.
Erdogan Solak
Erdogan Solak

17 Aralık 2022 tarihinde eklendi
Serinin en saçma olanı diyebilirim yine o büyük egosu en ön planda yine müthiş saygı yoksunu sahneler tutarsız diyaloglar artık çekme bence yeni bölüm...