Recep İvedik 7

Mbstar7
Mbstar7

17 Aralık 2022 tarihinde eklendi
Çok kötü olmuş demek bile çok iyi olur. Bu film komik değildi buna herkes hemfikir olmalı. Filmi izleyenler bilir
Ayla Yılmaz
Ayla Yılmaz

15 Ocak 2023 tarihinde eklendi
Yazık,Şahan hala daha siyasi görüş lerini yansıtıyor ya alttan alttan filmlerine üzüntü verici.Kardesim sen sanatına odaklan bırak siyasi göndermeleri..Bu günkü hükümeti aklınca yererken geçmiş partiler darbe vs altında bırak ağaç merkez bankasında altın dahi bırakmadılar huuuuu... yakışmadı Şahan hiç yakışmadı...
Enes
Enes

17 Ocak 2023 tarihinde eklendi
Diğer filmleri gibi kaliteli değildi saçma bir Recep İvedik filmiydi. Ben beğenmedim. Bence hiç güzel değildi ama o sondaki nah sahnesi çok iyiydi. spoiler:
Ramazan Erdogan
Ramazan Erdogan

15 Aralık 2022 tarihinde eklendi
Tam anlamı ile bir fiyasko rezalet yazık günah bukadar rezil bir film düşünsenize tam boktan artık ınşallah bir daha bu puştu görmeyiz
Ercan B
Ercan B

24 Mart 2023 tarihinde eklendi
Yarım saat zor izledim kapattım zaman kaybı çok basit ve saçma kesinlikle tavsiye etmiyorum vaktinize yazık oyunculuk sıfır
7 Yediler
7 Yediler

27 Aralık 2022 tarihinde eklendi
Saçma sapan bir film. Sırf adı Recep İvedik diye bakayım dedim. Ama o eskinin yeşilçam filmleri bunların filminden daha kaliteli ve daha anlamlı. Senaryoda çok hatalar var.. Ve o eski SEMPATİK Recep İvedik gitmiş [zaten çoktan gitmişti] yerine İTİCİ ve doğal olmayan sevimsiz bir karakter gelmiş..
Ahmet Öztürk
Ahmet Öztürk

15 Aralık 2022 tarihinde eklendi
Filmi izyleyip nedense kimsenin fark etmediği yada fark etmek istemediği hususta yazacağım,filmin açılış sahnesi Recep İvedik gelen yüksek elektrik faturasını görünce bunun mesuliyetinin nedense Tesla ve Edison''da olduğunu düşünerek onlara bela okuyup hakaret ediyor ve de film benim için burada bitiyor.Bundan sonrasında daha ne söylenebilir ki.
Salih K.
Salih K.

22 Aralık 2022 tarihinde eklendi
filmin diğer serileriyle alakası yok Hayal kırıklığı.güldürmedi argo yok espiri yok.mandıra filozofu gibi yapmışlar
Meryem Zeyrek
Meryem Zeyrek

24 Aralık 2022 tarihinde eklendi
Berbat berbat gerçekten hayal kırıklığı yaşadım filmin tamamının gezi olaylarını ele alması tencere tava olayı saçma sapan espriler Recep İvedik serisinin tamamını izleyen izleyiciye bu gerçekten büyük haksızlık olmuş sinemada yayınlanma ma sebebi siyasi mesajlar vermeleri gerçekten giden 2 saatime acıdım heran güzel bir sahne gelir umuduyla sonuna kadar bekledim verilen emeğe yazık olmuş
Ahmet K
Ahmet K

24 Şubat 2024 tarihinde eklendi
Ülkemizde maalesef yapılmak için yapılan çok fazla filime maruz kalıyoruz buda onlardan biri. çok merak ediyorum Şahan gökbakar filimi izlediğinde eserinden utanmış mıdır
İSMAİL CİHANGİR
İSMAİL CİHANGİR

22 Şubat 2023 tarihinde eklendi
Filmi yarısına kadar bile izleyemedim rezalet ötesi .Filmde komedi unsurları yerine politik göndermeler yapmaya çalışmış vasat ve başarısız
ÇAĞLAR FIRAT
ÇAĞLAR FIRAT

10 Aralık 2022 tarihinde eklendi
Recep ivedik serilerinin hayranı olarak bu seriyi pek beğenmedim aslında biraz celal ve ceren tadında filimler yapılsa daha çok yakışır Şahan'a
Emir Paşaoğulları
Emir Paşaoğulları

24 Aralık 2022 tarihinde eklendi
Bizim amacımız gülmek ve eğlenmek, sanatçı ise topluma sadık kalmalı, eski zamanlardan motifler ve bir sosyal mesaj tek eksik gördüğüm kısım özgün Recep İvedik hareketlerinin eksikliği, bir noktada filmi nasıl (hangi kafayla) izlediğiniz önemli.
Mert
Mert

7 Ocak 2023 tarihinde eklendi
2 yıldızı emek verip çalışan oyuncular için verdim. Yıllardır tek amacın para kazanmak olduğunu gösteren serilerden bir tanesi daha. Şahan Gökbakar hep aynı kafa üretici değilsin üretemiyorsun.
Kadiregeyilmaz9
Kadiregeyilmaz9

13 Ocak 2023 tarihinde eklendi
YİNE 8 OLMAMIŞ
PUAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH essek jk'm