Recep İvedik 7

Nihat Altürk
Nihat Altürk

11 Aralık 2022 tarihinde eklendi
Ülkenin tam olarak oldugu durumu anlatmış....
Devlet ile dalga geçmiş diyenler hükümet ile devleti birbirinden ayıramayacak cahil..
Seda Sakin
Seda Sakin

10 Aralık 2022 tarihinde eklendi
Normalde espirilerinin seviyesini çok da sevmediğim bir film serisiydi ama bu defa HELAL OLSUN ŞAHAN GÖKBAKAR! Ülkemizde doğanın kıymetini bilmeyen müteahhitlere, inşaat firmalarına, yaptıkları usulsüzlüklere çok güzel yer vermiş. Verdiği mesajlar yandaşların hoşuna gitmeyeceği için kötü yorumlar gelebilir ama aldırış etmeyin! İnşallah böyle mücadelelere gerek kalmayacak şekilde yönetilen bir Türkiye görmek nasip olur!
can özzz
can özzz

11 Aralık 2022 tarihinde eklendi
Diğer serilerden alakası yok,hep bir gönderme yapılmış iyi güzel ama gülmek için izliyecekseniz hiç tavsiye etmem ne zaman bitecek diye bekledim sürekli vakit kaybı
Hulki Üstün
Hulki Üstün

13 Aralık 2022 tarihinde eklendi
Hiç lafı uzatmaya gerek yok .. BERBAT !! Seride kötüler vardı ama bu o kadar aceleye gelmiş ki.. hemen bitireyim de yayınlayalım gibi .. ?
Yunus emre Özdemir
Yunus emre Özdemir

9 Aralık 2022 tarihinde eklendi
güzel film olmuş zaten ben bu seriyi çocukluğumdan belli izliyorum Recep ivedik 7 çıkmadan öncede eski filmlerini bir üstünden geçtim daha iyi oldu başarılı bir çamaşırhane filmi daha:)
Ada Özcan
Ada Özcan

9 Aralık 2022 tarihinde eklendi
Çok güzel farkındalık yaratacak bir yapım olmuş serinin en gözde filmi olmaya aday cok zevk alarak izledik tüm aile
Sezgin İlkay
Sezgin İlkay

13 Aralık 2022 tarihinde eklendi
İğrenç zaman israfı Türk halkına hakaret mizah severler hakaret. Bunu izleyenler kendini aptal yerine konmuş hisseder ben birazcık izleyebildim gerisine dayanamadım
Egemen2011
Egemen2011

11 Ağustos 2024 tarihinde eklendi
film türkiye den çok fazla gönderme içeriyor (recepin maddi imkansızlıklar sebebiyle köye taşınması,protestolar vb.). Ayrıca filmde siyasetin her türünü bulabilirsiniz.
Hmdovnihat44

Dagdgsfdgdgdgtttyyyfttt
1 FATMA 1 ONUR
1 FATMA 1 ONUR

10 Aralık 2022 tarihinde eklendi
Berbat bir senaryo ...Sıfır puan olmadığı için yarım puan veriyorum, berbat ötesi bir film olmuş, kocaaa bir zaman kaybı.
Sinan
Sinan

10 Aralık 2022 tarihinde eklendi
Boşa zaman kaybı. Siyasi sistem eleştirisi bol bir film olmuş. Çevreci örgütlenme nasıl yapılır vs. Bir kaç sahne hariç güldüren bir yanı yok.
Nuri Yılmaz
Nuri Yılmaz

10 Aralık 2022 tarihinde eklendi
6 ya göre güzel . Hem görsel açıdan hem de komiklik anlamında film güzeldi. Eskiler gibi güzeldi
Veysel Elhazar
Veysel Elhazar

10 Aralık 2022 tarihinde eklendi
Öncelikle güzel bir film olmuş ama 1,2,3,4,5,6 kadar komik değildi bunu kabullenmemiz gerek ve eğer hayırlısıyla 8 çıkarsa bu hataları kesinlikle düzeltmeleri lazım recep ivedik serisi ciddi manada çığır aşmış bir komedi filmi ama maalesef 7 o kadar komik değildi emeği geçenlerin ellerine sağlık
Mağdur Adam
Mağdur Adam

10 Aralık 2022 tarihinde eklendi
Yani kısacası şöyle diyeyim. Bunu izlemektense recep ivedik 1_2_3_4_5 ve 6. Bölümleri tekrar izlemek daha mantıklı. Başlarken güzel ama 2 saatin 1 buçuk saati gercekten boş. Gönderme de var sanki. Peki neden? Diren Yutan diyerek amac ne? Gerçekten sıkıcı üzülerek diyorum bunu. Recep ivedik 8 çıkarsa bir gün merak etmeyeceğim. Bu arada disney karlı çıktı. Biz disneye sırf bu yüzden üye olduk. Üzüldüm ya ne diyeyim. Olmamış be Abi. Filmin adına ekleme yapsam iyi olacak. Bence RECEB IVEDIK KENDİNİ 7 dersek daha doğru olur.
Nilgün Tekin
Nilgün Tekin

10 Aralık 2022 tarihinde eklendi
Hiç olmamış 2 saat zaman kaybı, bundan önceki serileri iyiydi ama bu hiç olmamış kusura bakmasın....