Recep İvedik 7

oguz sahin
oguz sahin

10 Aralık 2022 tarihinde eklendi
Berbat ötesi bir film olmuş bütün bundan sonra isterse 9 10 çıksın bir daha kesinlikle izlemem Recep İvedik filmini 2 saatlik zaman kaybi
Oguzhan Karatas
Oguzhan Karatas

11 Aralık 2022 tarihinde eklendi
Gerçekten çok kötü özlediğimiz bir iki replik harici gülümsemedik. Film yapmak için yapılmış bir skec sadece . Hayal kırıklığı
Adem Atılkan
Adem Atılkan

11 Aralık 2022 tarihinde eklendi
Film iyi ki sinemaya çıkmamış.serinin en az izlenen filmi olurdu.Her seride bu defa kurtardı derken bir önceki filmi arar olduk.
Erişhan Yılmazşimşek
Erişhan Yılmazşimşek

11 Aralık 2022 tarihinde eklendi
Mimik kıpırdamadı hep aynı şeyler saçma sapan siyasi mesajlarla dolu her defasında daha kötüye giden Recep İvedik serisi artık zorlamanın manası yok
Çiğdem Reisoğlu
Çiğdem Reisoğlu

11 Aralık 2022 tarihinde eklendi
Tek kelimeyle berbattı. Neden çekildiği çok belli. Film bile denilemez. 2 saatimi çöpe attim.
erbil pektezel
erbil pektezel

12 Aralık 2022 tarihinde eklendi
Boşa beklenti içine girdiğimiz, en düşük bütçe ile çekilen ama en çok kazanan film. Recep ivedik 7 kesinlikle iyi değildi. Hatta çok kötüydü. Ne zaman bitecek diye sürekli dk kontrolü yaptık. O a rağmen bir yerde bizi kopartacak umuduyla filmi bitirdik. 7. seri tamamen yapalım gitsin filmi olmuş.
Oz Sen
Oz Sen

12 Aralık 2022 tarihinde eklendi
zaman kaybı
Can Türk
Can Türk

13 Aralık 2022 tarihinde eklendi
Gülmek için bekledim bekledim ve bekledim…sonuç sıfır…hayatımdan giden dakikaların hesabıda ahirete kaldı…disney+ ın bayaa zengin bir kanal olduğunuda görmüş olduk böylelikle
Okan ARIKAN
Okan ARIKAN

13 Aralık 2022 tarihinde eklendi
Ben bu filmi gülmek için açtım ama hic gulmedim. İlla sosyal mesaj içerikli film izlerim diyen olursa başka daha kaliiteli flimler de var. Hele avukat cok itici bir karakter.
Mehmet
Mehmet

14 Aralık 2022 tarihinde eklendi
Harbiden şuana kadar yapılan serinin en kötü bölümü olmuş bomboş espirisi konusu olmayan birşeyler yapmak için yapılmış
Recep Orhan
Recep Orhan

15 Aralık 2022 tarihinde eklendi
Film sıkıcı geçti benim için, şuanki durumları espirili bir dille anlatmaya çalışmış ama başarısız olmuş malesef filme son ana kadar şans verdim bitince vakit kaybı olduğunu anladım ilk 3 seri havasında bir seri görmek dileğiyle
Erdem Yılmaz
Erdem Yılmaz

15 Aralık 2022 tarihinde eklendi
İzlediğim en kötü recep İvedik filmiydi Disney plus a sırf bu film için kayıt olmuştum.Şahan Gökbakar ın belkide yaptığı en kötü film bu olsa gerek umarım daha iyi işler yapar eski formunu yakalar
Kubi Kut
Kubi Kut

18 Aralık 2022 tarihinde eklendi
1 yildiz bile fazla berbat!!! 6. bölüm kötüydü 7. bölümünde kötü olacagini biliyordum sirf 1. ve 2. bölümün hatirina bir sana vereyim dedim. Ben önceki Arkadaslarin dediği gibi boş zaman hiç gülmedim inanılmaz sıkıcı. Ince ince Politik mesajlar da göndermiş o beni ilgilendirmez ama artık Recep İvedik serisi bayatladı. İlk bölümleri belki 50 defa seyretmişim dir ama son bölüm çok kötü. Bence artık Recep İvedik Karekterine fazla saygısızlık etmesin ve bir bölüm daha çekmesin.
7900 Öğrtmn
7900 Öğrtmn

20 Aralık 2022 tarihinde eklendi
Çok güzel bir konuya değinmiş.Sosyal duyarlılığınız için teşekkür ederiz.Ben izlerken hem güldüm hem düşündüm
Gül Özdemir
Gül Özdemir

2 Ocak 2023 tarihinde eklendi
2,5 puanı filmin verdiği mesajlar için veriyorum. Fakat Şahan bey, filminiz beklediğimiz performansı karşılamadı. Komik değildi maalesef 