Çok güldüm güzeldi bence yanlız esptiler hep aynıydı biraz farklı olsaydı daha iyi olurdu bu arada bu senaryo daha önceki serilerinde vardı tekrarı neden yapmışlar ilginç biraz tekrar senaryo gibi olmuş
Normalde espirilerinin seviyesini çok da sevmediğim bir film serisiydi ama bu defa HELAL OLSUN ŞAHAN GÖKBAKAR! Ülkemizde doğanın kıymetini bilmeyen müteahhitlere, inşaat firmalarına, yaptıkları usulsüzlüklere çok güzel yer vermiş. Verdiği mesajlar yandaşların hoşuna gitmeyeceği için kötü yorumlar gelebilir ama aldırış etmeyin! İnşallah böyle mücadelelere gerek kalmayacak şekilde yönetilen bir Türkiye görmek nasip olur!
Recep Ivedik 1 güzeldi, 2,3,4,5,6 normal devami, iyi kötü. Tabiki 7 de gelecekti ama bu ne ? Salvar davasinin whish den almis gibi. Fazla uzun, insan gülmek istiyor ama olmuyor iste, bir kac güzel sahne var oda Recep Ivedikin Nurullaha yaptigi hareketler falan. Bu filmi basit insanlar Mizah olarak görebilir, "milletin Anlina koyacaz " falan.
Açıkçası beklediğim gibi değildi güleriz diye açtık ama eşimle birlikte devamlı kaç dakika kalmış diye baktık bı iki ufak tebessüm dışında gülmedim karakterler çok iticiydi ve komik değillerdi Recep İvedik bile bı farklıydı kaşı sakalı sevmedim begenmedim
Tam anlamıyla zaman kaybı. Uzun uzun eleştirmek isterdim ama eski recep ivedik 1,2,3 tarzında bir recep ivedik 8 gelmeyeceğini bildiğim için filmde kaybettiğim zamanı burdada eleştirerek kaybetmek istemiyorum.
Çok Sıkıcı 1-2 Sahne dışında Pek Gülmedim.Şahan espri kabiliyetini Yitirmiş Sanırım.Güleriz diye açtık ama film bitsin diye dua ettik.Beğendiğim sahnelerden Birisi"Milletin alnına Koyacağız Diyerek"c inşaata Taş atmak.