Can Türk
13 Aralık 2022 tarihinde eklendi
Gülmek için bekledim bekledim ve bekledim…sonuç sıfır…hayatımdan giden dakikaların hesabıda ahirete kaldı…disney+ ın bayaa zengin bir kanal olduğunuda görmüş olduk böylelikle
''Güzel film çabuk bitermiş'' derler ya. Bu film bitmedi gitti, sürekli bitmesine ne kadar kaldı diye kontrol ettim ve nihayetinde yarıda bıraktım. Ne yazık ki gülemedim.. :(
Diğer serilerden alakası yok,hep bir gönderme yapılmış iyi güzel ama gülmek için izliyecekseniz hiç tavsiye etmem ne zaman bitecek diye bekledim sürekli vakit kaybı
Güldür Güldür laf sokma ki onlar bu filmdekinden 10 kat daha kaliteli oyuncuları var, film değil laf sokma üzerine sipariş film olmuş (olmamış) . Zaten Şahan da kendine yakışanı yapmış. Rüzgâra göre yön alıp film çekmiş.
Ben böyle iğrenç bir film görmedim. 1Seri ile hiç alakası yok. 2Günümüze göndermeli bir film hep ekonomiye gönderme yapılmış. 3Kadın haklarına aşırı ağırlık verilmiş dizinin konusu bu olmamalı. 4Oyunculuklar aşırı berbat. Sonuç olarak hayatımdan 2 saat boşa gitti izlemeye değmez umarım yayından kaldırırlar iğrenç