Sevimli Kalpler
1 değerlendirme
10 Aralık 2022 tarihinde eklendi
Propaganda amacıyla yazılmaya çalışılmış.Biz bu filmi gülmek için izliyoruz beyinlerimiz yıkansın diye değil.Keske amaç sadece insanları güldürmek olsaydı tencere tavayla bilinçaltını batırmaya çalışırken film resmen kendini batırmış
Komedi disinda ne ararsan var. Tamamen siyasi mesajlarla dolu. Yazık oldu Recep İvedik 8 i boşuna kimse beklemesin. Şahani Şahan yapan bu millet mahsun gibi gommesinide bilir. Geçmiş olsun.
Tam anlamıyla zaman kaybı. Uzun uzun eleştirmek isterdim ama eski recep ivedik 1,2,3 tarzında bir recep ivedik 8 gelmeyeceğini bildiğim için filmde kaybettiğim zamanı burdada eleştirerek kaybetmek istemiyorum.
Fazlasıyla zorlama bir film olmuş, bolca gönderme yapılmaya çalışılmış ama Recep İvedik değil de başka karakter oynasa yine aynı olurdu, Recep İvedik tarzından çok farklı bence olmamış
İvedik 7 boşa geçen zaman kaybı sıradan yüzlercesi çekilmiş bir filmin İvedik versiyonu ben hiç gülmedim beyenmedim yarım puanı mecbur veriyorum sıfır puan yok