Bu film bence gayet güzeldi Recep İvedik serisi çok iyi ilerlesede 6 çok kötüydü siyasi gönderme baya vardı komiklik çok yoktu o sebepten dolayı büyük ihtimalle sinemaya çıkmadı ben gayet beğensemde çoğu kişi beğenmemiş ama biraz daha büyüklere hitap ediyor örneğin "adem öpsün seni havyerbadem" ama çok iyiydi yaşım 16
Beğenmeyen arkadaşları anlayamadım. Çok güzel toplumsal mesaj vermiş. Amaç burada toplumu bilinçlendirmek. Yaşanan olaylara tepki veren bir Tarkan bir de Şahan Gökbakar olmuş. Gerçekten tebrik ediyorum.spoiler:
Çok naif dokunuşlar ile beyin kıvrımları fazla olan kitleye hitap etmiş. Ben filmi çok eğitici ve geleceğe atıfta bulunmuş olarak görüyorum tüm emeği geçen ekibin eline emeğine saglik
ailecek çok eğlenerek izledik.Şahan gibi ustalar iyiki var emeklerine sağlık.Ayrıca ormanı korumak için verilen mücadeleyi bu kadar esprili anlatabilecek kaç kişi vardır bu ülkede
Normalde espirilerinin seviyesini çok da sevmediğim bir film serisiydi ama bu defa HELAL OLSUN ŞAHAN GÖKBAKAR! Ülkemizde doğanın kıymetini bilmeyen müteahhitlere, inşaat firmalarına, yaptıkları usulsüzlüklere çok güzel yer vermiş. Verdiği mesajlar yandaşların hoşuna gitmeyeceği için kötü yorumlar gelebilir ama aldırış etmeyin! İnşallah böyle mücadelelere gerek kalmayacak şekilde yönetilen bir Türkiye görmek nasip olur!