Recep İvedik 7

Burcu Beken
Burcu Beken

18 Aralık 2022 tarihinde eklendi
Severek izlemedigim bir seri idi.bu bölümü de meraktan izledim ama on numara olmuş. Teşekkürler, umarım mesajın ulaşır ve yerini bulur...
Emirhan Karadağ
Emirhan Karadağ

16 Aralık 2022 tarihinde eklendi
Bu film bence gayet güzeldi Recep İvedik serisi çok iyi ilerlesede 6 çok kötüydü siyasi gönderme baya vardı komiklik çok yoktu o sebepten dolayı büyük ihtimalle sinemaya çıkmadı ben gayet beğensemde çoğu kişi beğenmemiş ama biraz daha büyüklere hitap ediyor örneğin "adem öpsün seni havyerbadem" ama çok iyiydi yaşım 16
Tugrul Diğer
Tugrul Diğer

16 Aralık 2022 tarihinde eklendi
Puanın düşük olmasının nedeni siyasi. Trol saldırısı sonucunda puan buralarda görünüyor. İzlenmeli.
İREM DENİZ
İREM DENİZ

16 Aralık 2022 tarihinde eklendi
Beğenmeyen arkadaşları anlayamadım. Çok güzel toplumsal mesaj vermiş. Amaç burada toplumu bilinçlendirmek. Yaşanan olaylara tepki veren bir Tarkan bir de Şahan Gökbakar olmuş. Gerçekten tebrik ediyorum. spoiler:
Osman Aksu
Osman Aksu

12 Aralık 2022 tarihinde eklendi
Ilk defa Recep İvedik serisinde gördüğümüz bir gerçek var. Gunumuz sıkıntıları ve acımasız gerçekler... Iyi seyirler.
MUHAMMED HÜSEYİN ÖZTÜRK
MUHAMMED HÜSEYİN ÖZTÜRK

12 Aralık 2022 tarihinde eklendi
Çok güzel inşallah devamıda gelir
Ahmet Misilli
Ahmet Misilli

11 Aralık 2022 tarihinde eklendi
bence güzel bir film ve hatta eski filmelerede gönderme yapıyor fakat kırmızı şeytan yanmasıydı daha iyi olab,lirdi
Ali Ali
Ali Ali

11 Aralık 2022 tarihinde eklendi
Çok naif dokunuşlar ile beyin kıvrımları fazla olan kitleye hitap etmiş. Ben filmi çok eğitici ve geleceğe atıfta bulunmuş olarak görüyorum tüm emeği geçen ekibin eline emeğine saglik
Gökhan Yapakçı
Gökhan Yapakçı

11 Aralık 2022 tarihinde eklendi
Yine sekiz olmamış LWNSNENDENDNENDJKXENNDSKSNSNDNENDKLLWKSWNSNSMSMSMSMSMDKDKDMSKDKWKSMSMDNDNDMDNXWLDNENDJS
Nihat Altürk
Nihat Altürk

11 Aralık 2022 tarihinde eklendi
Ülkenin tam olarak oldugu durumu anlatmış....
Devlet ile dalga geçmiş diyenler hükümet ile devleti birbirinden ayıramayacak cahil..
Onur Cap
Onur Cap

10 Aralık 2022 tarihinde eklendi
Disney platformuna sırf bu yüzden üye oldum. Harika bir film akrabalarıma da tavsiye ettim herkese tavsiye ediyorum.
Burak öztürk
Burak öztürk

10 Aralık 2022 tarihinde eklendi
ailecek çok eğlenerek izledik.Şahan gibi ustalar iyiki var emeklerine sağlık.Ayrıca ormanı korumak için verilen mücadeleyi bu kadar esprili anlatabilecek kaç kişi vardır bu ülkede
Bilge UZEL
Bilge UZEL

10 Aralık 2022 tarihinde eklendi
Böyle bir konuyu ele aldığı için tebrikler. Keşke herkes izleyebilse. Çok komik değil ama farklı konulara değinmiş. Biz çok sevdik.
chiwsoi
chiwsoi

10 Aralık 2022 tarihinde eklendi
Cok mantikli hatta tam bu donemi anlatmis coksell
Seda Sakin
Seda Sakin

10 Aralık 2022 tarihinde eklendi
Normalde espirilerinin seviyesini çok da sevmediğim bir film serisiydi ama bu defa HELAL OLSUN ŞAHAN GÖKBAKAR! Ülkemizde doğanın kıymetini bilmeyen müteahhitlere, inşaat firmalarına, yaptıkları usulsüzlüklere çok güzel yer vermiş. Verdiği mesajlar yandaşların hoşuna gitmeyeceği için kötü yorumlar gelebilir ama aldırış etmeyin! İnşallah böyle mücadelelere gerek kalmayacak şekilde yönetilen bir Türkiye görmek nasip olur!