Symsrlk
1 değerlendirme
10 Aralık 2022 tarihinde eklendi
Açıkçası beklediğim gibi değildi güleriz diye açtık ama eşimle birlikte devamlı kaç dakika kalmış diye baktık bı iki ufak tebessüm dışında gülmedim karakterler çok iticiydi ve komik değillerdi Recep İvedik bile bı farklıydı kaşı sakalı sevmedim begenmedim
Diğer filmleri gibi kaliteli değildi saçma bir Recep İvedik filmiydi. Ben beğenmedim. Bence hiç güzel değildi ama o sondaki nah sahnesi çok iyiydi.spoiler:
2 yıldızı emek verip çalışan oyuncular için verdim. Yıllardır tek amacın para kazanmak olduğunu gösteren serilerden bir tanesi daha. Şahan Gökbakar hep aynı kafa üretici değilsin üretemiyorsun.
Böyle marka olan bir karakter için bu senaryo çok vasat olmuş nasıl neden böyle oldu anlamak mümkün değil sanırım aceleye getirilmiş bir senaryo ve çekim yinede elinize emeğinize sağlık
Recep İvedik'in hatrına 2 verdim bu filmi ilk TV'ye çıktığında ailemle izlemiştim ve herkes hayal kırıklığı yaşadı her filmden önceki kadar başarı istemek basit ama o başarıyı sonraki filmlerde devam ettirmek zor iş ve son iki film benim dediğim konuyu gayet iyi anlatıyo