Maalesef ki ilk üç filmde ki tadı bana vermedi. Bazı sahneler iyi ama yeni karakterler ekranda çok yer kaplıyor. Shen Lord , kai gibi karakterlerin seslendirmeleri getirilmemiş. Korkusuz beşli ise neredeyse yer verilmemiş. Kısacası bu filmin çok eksiği var. Kötü karakter bukalemunuda hiç beğenmedi ki karakteri motivasyonu berbat.Böylelikle bu filmle beraber ilk üç film tadını bulamıyacağım. Yazık olmasın diye çok düşük vermicem. Puanım 6.5/10
İlk 3 film resmen ayrı ayrı efsane filmler iken 4. film yama gibi olmuş. "İlk 3'ü çok beğenildi, millet 4. yü bekliyor hemen yapalım şunu" diyip 3-4 haftada yapılmış gibi. Hiç beğenmedim şahsen. spoiler: [spoiler]Karakterlerin ciddiyeti kalmamış Tai-Long'un sesi komikleşmiş espiri falan yapıyor, ne abi bu? Tai Long'un 1. filmdeki ilk sahnelerini hatırlayın. Efsane bir şeydi. En kötü karakterler bile bi komedi havasında. Yani biraz kaliteli bir yapıt beklerken güzel bir film olmadı. Korkusuz 5'liyi bi sahnenin sonunda görüyoruz sesleri bile yok. O kadar Kai Shen'i falan geri getiriyorsun seslendirmesi yok[/spoiler]. Saçma sapan bir şey olmuş. Tspoiler: epkileri görüp muhtemelen 5. sini çok güzel yaparlar ya da final olur.