Emre Akay
1 değerlendirme
14 Ocak 2023 tarihinde eklendi
Güldürdü, düşündürdü, eğlendirdi, helal olsun sinemaya dönmeme vesile oldu Yaklaşık 5 yıldır gitmediğim sinema salonları bu filmle geri dönüşüm sağladı
Film’e çok büyük umutlar ile gitmemiştik fakat eşimle doyasıya eğlendik. Siyasal eleştirisini çoğu sanatçının senelerdir yapmadığı şekilde çok iyi kurgulamışlar. Seçimlerden önce mutlaka izlemelisiniz. Ekibi tebrik ederim.
21 15 te girecez, görcez diziyi filimi inşallah güzeldir çıkınca eleştiri yazcam, güzel mi çirkin mi bakcaz, puan ona göre vercem yıldız güzel olursa, ıkıncisi izlerim olursa
Film genel hatlarıyla son dönemlerde çıkan çoğu Türk komedi filmlerinin üstünde bir performansa sahip. Ancak bazı sahnelerdeki durgunluk filmin tam anlamıyla akıcı olmamasına, duraksamasına sebep olmuş. Tek eksiği bence budur. Komedi düzeyi ve göndermeleri gayet iyiydi.
Ülkemizde ki siyaseti en iyi şekilde nasıl anlatırım demiş ve anlatmış ..Teşşekkürler Mahsun.. 2. Gelmeli mi ? Tartışılır.. Bazen zirvede bırakmak gerekir
ilk deneyimleri olmasına ragmen piyasanın ustunde iş yaptılar, ellerindeki skeçlerden dolayı cok fazla senaryo tercihleri var devam ederlerse guzel bi yerli komedi serisi olabilir
Seviye be kadar düşerse o kadar seviliyor böyle ‘komedi’ filmler. İçek, konuşak falan deyince Adanalı oluyor sanmışlar. Televizyon dizilerinde bile merak, heyecan daha fazla. Birkaç espiri için değmez. Ama ikincisi çekikecektir muhakkak. Seyirci böyle istiyor abi!