İllegal Hayatlar
3,9

Ali_yildirim006
Ali_yildirim006

15 Kasım 2024 tarihinde eklendi
Berbat bir film zaman kaybı. Küfürler havada uçuşuyor zamanıma yazık oldu. Küfür etmeden milleti güldürebilmeyi amaçlayın.
mustafa Akisti
mustafa Akisti

19 Haziran 2023 tarihinde eklendi
Giriş güzel gelişme harika ama sonuş insana daha iyi olabilirdi dedirtiyor özeleştirim , tabi içinde bulunduğumuz yönetimin kısıtlamasını da düşünürsek daha iyisi olamazdı güzel bi çalışma olmuş başrol ve tüm ekibe teşekkürler bayadır ihtiyacımız vardı gülerken böyle gerçekleri mizahla buluşturulmasına...
Oznrayhn94
Oznrayhn94

14 Ocak 2023 tarihinde eklendi
Filmi ben de çok beğendim. Mizahla yaptığı göndermeler çok tatlı bir yerindeydi . Geçişler ve çekim Bir tık daha iyi olabilirdi ama yine de filmin başından sonuna kadar güldürdü ⭐
Umut Çayırcı
Umut Çayırcı

12 Ocak 2023 tarihinde eklendi
Kısa videolarla kısa skeçler ile bu güne efsane ötesi bir film çok başarılıydı. Filmi izlerken oy vermek istiyorsunuz. Mahsun Başkan. LMKP
Zeynel Arslan
Zeynel Arslan

13 Ocak 2023 tarihinde eklendi
Film çok iyi gül gül öldük mahsun ilk filmi oduğu icin biraz amatör ama gelişir 2 gelirse daha güzel olabilir
happy kids
happy kids

14 Ocak 2023 tarihinde eklendi
Tek kelimeyle harika bir film olmuş. Tüm oyuncuları tebrik ediyorum, güzel vakit geçirebilir komik bir film.
Mahsun Durmaz
Mahsun Durmaz

Çok Güzel
Ercan Altıkulaç
Ercan Altıkulaç

14 Ocak 2023 tarihinde eklendi
Filmden şimdi çıktık Gerçekten baya iyiydi adana yöresine ait olması muthişti ellerinize sağlık devamını 4 gözle bekliyoruzzz
Ersin Dönmez
Ersin Dönmez

14 Ocak 2023 tarihinde eklendi
Harika olmuş beklediğimden çok çok iyi mutlaka izleyin. Herkesin siyasetçi olduğu ülkemizde siyasi mizah yaparak film çekmek baya mantıklı olmuş tebrik ederim
mustafa zambak
mustafa zambak

15 Ocak 2023 tarihinde eklendi
Film bittiğinde tüm salonda alkış selinin koptuğu ve ilk gösterimlerinden birinde izlediğim filmdir .Başta yazan ve yöneten Cenk abi olmak üzere tüm ekibin eline sağlık. Gerçekten başarılı bir akışla sürdürdüler. İnişli çıkışlı kahkahalar yerine dozunda ve sürekli olayını başarmışlar. Umarım ikinci üçüncü filmlerinide görürüz.
Ismail Yiğen
Ismail Yiğen

16 Ocak 2023 tarihinde eklendi
4 yıldız verdim, çünkü emek var ortada. Ben bir Adanalı olarak konuşma gereği duydum, abi biraz adanayi Sabancı cami ve Taşköprüden ibaret etme. Çakmak plazaya bir gir, mesela bir haber izlemiştim, adam esrarı transite yüklemiş çarşıda geziyordu. Yani çarşıda biraz daha ve illegal iş çeşidi fazla olabilirdi. Bide şahinin ikinci bölümde sevgili yapsın. Başarılar diliyorum.
Hilal Der
Hilal Der

16 Ocak 2023 tarihinde eklendi
Benzetmeler ve karakterler aşırı derecede iyi. Oyunculukları da gayet iyiydi :) Salon neredeyse full doluydu ve herkes çok eğlendi.
Alayına Demirspor
Alayına Demirspor

16 Ocak 2023 tarihinde eklendi
Röportaj adama destek için gittik aslında çok ümidimiz yoktu ama çok çok iyi bir film çıkmış baya beğendik tavsiye ederim
maybe1daysx
maybe1daysx

16 Ocak 2023 tarihinde eklendi
Güzel bir filmdi. Eğlenceli güldüren düşündüren tebrikler böyle bir yapım için kutlarım herkesi başarılar
Suleyman Topaloğlu
Suleyman Topaloğlu

16 Ocak 2023 tarihinde eklendi
film harika olmuş..kötü bile olsa şu ortamda bedavaya yıllarca güldürdü teşekkür etmek için 40 bilet alir 40 kere
giderdim