xkuvarsx
11 Ağustos 2023 tarihinde eklendi
Filmi eleştiren arkadaşlar sanırım Türkiye gündeminden çok uzaklar.. Türkiye siyasetine,özelikle de seçmen kitlesine müthiş ince göndermeler var... (Gülmek için gelmiştir gülememeşmiş ) Neyi niye izlediğini bilmeyen bir kaç dingil gelmiş yorum yapmış
Daha az online olsanız daha iyi olurmuş gibime geldi :) Filmi çok beğendim, uzun süredir en çok keyif aldığım film bu oldu. Yerli komedide ilk 10'a giren bir film yaptığınızı düşünüyorum. Başarılarınızın devamını dilerim. Devam filmini de bekliyorum <3
Maalesef fragmanla kalmış bir film olmuş :( Sinemaya giderek yerli filmlere destek olmak istiyoruz ama sonucun hüsran olması yerli sinemanın hiç ilerleyemediğini gösteriyor.
Bolca kahkaha atayım diye gittim ama iki üç tane kaliteli espiri dışında bir şey yoktu. Tek ben değil salonda kimse gülmedi. Belki bu beklenti ile gitmesem farklı düşünebilirdim ama komedi filmi diye izledik sonuçta.
Senaryoya lafım yok güzel düşünülmüş. Çok az para harcanmış ufak bir stüdyoda herşey halledilmiş.
Komedi dalında tanıtılan bir film ama küçük bir tebessüm bile etmeniz mümkün değil. +16 yaş yasağı var ama ülkemizde reşit olma yaşlı 18dir, 18 yaş altı bir çocuk için masum gösterilen, sevimli hale getirilen ve renkli bir dünyanın parçası halinde sunulan madde bağımlılığı, kumar, fuhuş, küfür, haram ve yasak olan ne varsa özendirici bir şekilde yüksek ritimli müzik eşliğinde işlenmiş. Türk siyasi hayatındaki partileri zan altında bırakacak, ülkemizi aşağılayacı sahneler de var. Yazıklar olsun.
Gündemi takip etmeyenlerin çoğu espriden bir şey anlamayacağı film. Gündemdeki aksaklık ve eksik yetmezlikleri profesyonel şekilde izleyiciye sunuyor. Komedi dediğimiz de böyle olmalı ya zaten. Ancak geliştirilebilir; nitekim ikincisi gelecek gibi. Oyuncular da iyiydi sevdim. Annem ikinci yarıda uyudu, dediğim gibi gündemi bilmek önemli .