İllegal Hayatlar
3,9

Oğuz Soylum
Oğuz Soylum

14 Ocak 2023 tarihinde eklendi
Film gayet güzel orjinal esprilerde baya coktu 10 üzerinden 10 verilecek bir film değil ama hiç sıkılmadan izledim güzel zaman geçirdim
Oznrayhn94
Oznrayhn94

14 Ocak 2023 tarihinde eklendi
Filmi ben de çok beğendim. Mizahla yaptığı göndermeler çok tatlı bir yerindeydi . Geçişler ve çekim Bir tık daha iyi olabilirdi ama yine de filmin başından sonuna kadar güldürdü ⭐
Mahsun Durmaz
Mahsun Durmaz

Çok Güzel
happy kids
happy kids

14 Ocak 2023 tarihinde eklendi
Tek kelimeyle harika bir film olmuş. Tüm oyuncuları tebrik ediyorum, güzel vakit geçirebilir komik bir film.
Elif Özbek
Elif Özbek

14 Ocak 2023 tarihinde eklendi
Uzun süredir bu kadar gulmemiştim. Mizah anlayışı olan herkesin sıkılmadan izleyeceği harika bir film.
malik berkan u.
malik berkan u.

13 Ocak 2023 tarihinde eklendi
Mükemmeldi ilk izleyenlerdenim. Mahsun Şahin ve Mehmet de gelip bizimle selamlaşması aşırı iyiydi.
Film mükemmel olmuş devamını bekliyoruz. Günümüze çok güzel eleştiri yapmışsınız dark mizah bu işte tebrikler
Zeynel Arslan
Zeynel Arslan

13 Ocak 2023 tarihinde eklendi
Film çok iyi gül gül öldük mahsun ilk filmi oduğu icin biraz amatör ama gelişir 2 gelirse daha güzel olabilir
ahmet ceylan
ahmet ceylan

13 Ocak 2023 tarihinde eklendi
Filmin bir an önce bitmesini istedim. Beklentimi hiç karşılamadı.....................................
onuraydin_
onuraydin_

13 Ocak 2023 tarihinde eklendi
Sinemadan şimdi çıktım, karnıma ağrılar girdi gülmekten. Herhalde gülmeye ihtiyacım vardı, filmin ilk yarısında sizi alıştırıyor; ikinci yarıda bomba üstüne bomba. Trajikomik siyasetin durumu, mahsun ve ekibinin muhteşem absürt esprileri; çok çok iyi olmuş. Uzun süredir sinemada izleyip en çok güldüğüm film oldu. Tebrikler tüm ekibe.
Yusuf Can Eren
Yusuf Can Eren

13 Ocak 2023 tarihinde eklendi
Film ilk yarı bitmeden çıkmadım. Mahsun’u severim. İlk filmleri olduğu için şans verip ilk yarıya kadar izleyeyim dedim. Ama fillm çok amatörce çekilmiş. Dayanamadım çıktım.
Umut Çayırcı
Umut Çayırcı

12 Ocak 2023 tarihinde eklendi
Kısa videolarla kısa skeçler ile bu güne efsane ötesi bir film çok başarılıydı. Filmi izlerken oy vermek istiyorsunuz. Mahsun Başkan. LMKP