User674
8 Ağustos 2023 tarihinde eklendi
Mahsun Karacanın kendisini severim ve açıkçası çok daha iyi bir iş beklerdim. Filmin kurgusu çok çok kötü, şakalar yer yer kendini çok tekrar ediyor, filmi kendi içinde parçalara bölmüşler ve açıkçası ne kadar iyi olmuş emin değilim. Bunun yanında filmde neden olduğu veya sonrasında ne olduğunu öğrenmediğimiz açıklanmayan olaylar var özellikle dayı ve şu online kumarcı hakkında. Hakkını yemeyelim yani filmde güzel şakalar var aynı zamanda güzel siyasi dokundurmalar da var. Tüm bunları göz önüne alırsak 'İllegal Hayatlar' burada bu kadar yüksek ve abartılı bir puanı almayı hak etmeyen yer yer güldüren ama totalde kaliteli demekte zorlanacağımız bir film olmuş. Hiç film yoksa izlenir 5/10
Sosyal medya komedyenlerinden en çok güldüğüm kişi Mahsun Karaca. Mahsun J dizisi de çok komik, çok gülmüştüm. Ancak film yapmaktan gerçekten başka bir matematik işi, o parça parça skeçler komik, karakterler eğlenceli ama film tadını veremiyor. Sıkılıyorsunuz. Çok kötü değil haksızlık olmasın ama bir film olarak eksik.
Film iyi gider gibi oldu, salonda max 1-2 kez gülme sesi duydum. 2. yarı da uyumuşum. İlk filmleri olduğu için normaldir diye düşünüyorum. Amatörce ve yetersizdi.
Seviye be kadar düşerse o kadar seviliyor böyle ‘komedi’ filmler. İçek, konuşak falan deyince Adanalı oluyor sanmışlar. Televizyon dizilerinde bile merak, heyecan daha fazla. Birkaç espiri için değmez. Ama ikincisi çekikecektir muhakkak. Seyirci böyle istiyor abi!
Röportaj Adam'ın kısa metrajlı video kliplerini izlemek ayrı bir zevk ancak filmi olmamış çok sıkıcı ve amatörce buldum. Youtuberlik başka aktörlük bambaşka. Tebessüm bile ettirmedi. 10/5