İllegal Hayatlar
3,9

mustafakıyak
mustafakıyak

16 Ocak 2023 tarihinde eklendi
salonun full dolduğu ender filmlerden biriydi siyaset ağırlıklı bir mizah filmi olmuş gitmeye izlemeye değer biz güldük gülerken düşündük siyaset ayağı biraz daha az olabilirdi yinede emeğinize sağlık teşekkürler Mahsun Karaca...
Hasan Can
Hasan Can

1 Eylül 2024 tarihinde eklendi
Filmi televizyonda izlemiştim ve gayet güzeldi. Komedi unsurları ve ince şakaları ile birlikte izlerken sıkmadı aksina film ne ara bitti onu anlayamadım.
Ali Çelik
Ali Çelik

16 Ocak 2023 tarihinde eklendi
Bu ekibi çok seviyorum ama yetersiz geldi bir film için. neredeyse fragmanda olan şakalardan başka şaka yok filmde
Samet Bozyel
Samet Bozyel

26 Haziran 2023 tarihinde eklendi
az önce bitti film. İnsanla neler söylemiş merak girip baktım. ve gerçekçi yorum pek göremedim. üye olup yazmak istedim.
Film akışında yer yer aksamlar, durağanlıklar olsa da. Merakla takip isteğini canlı tutmayı başarmamış diyemeyiiz. Sonu için Çok kötü yorumlar okudum. Ama yazanların Filmi izlediklerin den şüphem var. 2033 yılından 10 sene önce röportaj veriyor ve sadece 2023 e kadar anlatıyor. sonraki 10 sene de neler başına geldi merak etmeden mi kapattı yani o arkadaşlar. neyse..
ancak mesleği Sinema Televizyon ve Entertainment olmayan. 3 kişi. Adana dan çıkıp, Oyunculuğu buraya kadar olan serüvenlerinde yolda öğrenerek geliştiren. Sinemaya Vizyona , Dev prodüksiyon şirketlerinin dahi girmediği vizyona film yapıyor. Ana akstan , Text'en , Castt'an, eleştiri getirmiyorsunuz. Ki geliştirme alanı veresiniz. gerçekten Mahsunun Seçim konuşmasında ki tespitin sağlamasısınız.
Guray Kocsar
Guray Kocsar

14 Ocak 2023 tarihinde eklendi
Maalesef fragmanla kalmış bir film olmuş :(
Sinemaya giderek yerli filmlere destek olmak istiyoruz ama sonucun hüsran olması yerli sinemanın hiç ilerleyemediğini gösteriyor.