Yudi: Yedikonuk Cinleri
2,4

mert topaloglu
mert topaloglu

3 Ekim 2022 tarihinde eklendi
Berbat ötesi zaman kaybı bi flim kesinlikle tavsiye etmiyorum oyunculuk flash tv ses efektleri berbat !
Ayşenur Şahin
Ayşenur Şahin

5 Ekim 2022 tarihinde eklendi
Şuan sinemadayız tavsiyedir izlemeyin. 4 arkadaş toplanıp daha iyisini telefonla çekersiniz. Biz 6 arkadaş para verdik diye mecbur izliyoruz bu daha korkunç.
Gülsüm Soysal
Gülsüm Soysal

6 Ekim 2022 tarihinde eklendi
BERBAT!! Bak o kadar diyorum arkadaşlar berbat, hiç mi vizyona almadan incelemiyorlar, ben çıksam daha iyi oynarım, ses görüntü felaket emeğe saygı duyan ben bu filme sıfır tolerans verilir. Verilen paralara harcanan zamana yazık.
Kader Tengilimoğlu
Kader Tengilimoğlu

9 Ekim 2022 tarihinde eklendi
!!!!!! rezalet bir film asla izlemeyin !!!!!!!
Biz izlediğimize pişman olduk
İffıdkfkfkfoffffıdffkfkfkfkffkfkdkdrkffkkfkddfkdkfkffkdıdkddkdkddkdkdd iğrenç
Yusuf İcel
Yusuf İcel

13 Ekim 2022 tarihinde eklendi
Hayatımda izlediğim en berbat filmdi oyunculuk 0 beni koysalar daha iyi oynardım günümüz şartlarında ki teknoloji ile gerçekten çok amatör bir film olmuş paranıza yazık
Oray Celik
Oray Celik

2 Ekim 2022 tarihinde eklendi
Film cok kotu hic tavsiye etmiyorum arkadaslar korku filmi degil cocuk filmi yapimci arkadaş bir daha tekrarini yasatmaz bize insallah
Ercan Saraç
Ercan Saraç

2 Ekim 2022 tarihinde eklendi
Kesinlikle izlemeyin paraniz ve zamaniniz hic olur flash tv bile daha iyi is çıkarırdı hayatim boyunca bu kadar skc bisiy izlediğimi hatirlamiyorum.
Eneshan Ünver
Eneshan Ünver

4 Ekim 2022 tarihinde eklendi
Eleştirirken teknik ekibe saygısızlık etmek istemem lakin bu film 0.5 puanı dahi haketmiyor, Başarısız Oyunculuklar , çok kötü çekimler , inanılmaz ses hataları , çok uzun ve boş sahneler ve daha bir sürü şey… Bence ekip olarak bu filmi nasıl yayınlamaya karar verdiler ben en çok bunu merak ediyorum.Emeklerine saygım var fakat sinema bilet fiyatlarının bile arşa çıktığı bu dönemde kesinlikle bu filmi tavsiye etmiyorum…
Enes İçen
Enes İçen

7 Ekim 2022 tarihinde eklendi
Bok gibiydi.1.saat 18 dk mi geri verin çok fazla çekim hatası var.cok yapmacık yoldan çevirilen biri oynasa daha iyi oynardı.
Hakan Kısakol
Hakan Kısakol

10 Ekim 2022 tarihinde eklendi
Türk sinemasında artık böyle yapımlara yer verilmemeli. Flash TV oyunculuğu, kötü senaryo, telefondan yapılma korkutma efektleri ve berbat çekim açıları.. Eğer sinemaya bir iş çıkartıyorsanız belli bir seviyede kaliteli bir iş yapmanız gerekmekte, ancak bu filmde kaliteden eser olmadığı gibi izleyen için sadece bir zaman kaybı. Türk sinemasında hala böyle işlerin gösterime girmesi beni üzüyor. Bari oyuncular az buçuk eğitim almış olsaydı, kısacası para ve zaman kaybından öteye geçemeyen bir film olmuş, tabi film denirse.
Metin Akbaş
Metin Akbaş

10 Ekim 2022 tarihinde eklendi
Filim berbat ötesi hayatımda bu kadar kötü bir filim görmedim yaptıkları filim film camiasına hakaret
İrem Aktaş
İrem Aktaş

14 Ekim 2022 tarihinde eklendi
Hayatımda gördüğüm ben boktan film di yapımcı gözü kulağı kapalı çekmiş berbattı aklı olan para vermez
Ahmet Karakaya
Ahmet Karakaya

15 Ekim 2022 tarihinde eklendi
Tam bir zaman kaybı inanın bana sevgili dostlarım paranıza yazık. Filmde ne birtane korku sahnesi neden kalbimizi hızlandıracak bir sahne var berbat ötesi emeğe saygı duymuyorum çünkü oyuncular yoldan geçerken selam verilmiş ve alınmış gibi
Halil Eroğlu
Halil Eroğlu

5 Ekim 2022 tarihinde eklendi
Bana kalsa filme vasat demek bile, "vasat" kelimesine saygısızlık olur. Ben bir korku hayranıyım. E tabi ki kültürümüzde batıda olduğu gibi kötü ruh, lanetli oyuncak vs. olmadığı için senarist ve yapımcılar cin peri olayına odaklanıyor. Bu noktayı anlayışla karşılıyorum. Fakat düşük bütçeli bile olsa filmde olması gereken üç kural vardır; 1- Oyunculuk eğitimi almış kişiler( Çok ünlü olmasına bile gerek yok tiyatrolar yetenekli oyuncu kaynıyor.) 2- Kurgu (Ses ve görüntüye efektler dikkatli işlenmeli, şahsen filmde o kadar çok gereksiz efekt koymuşlar ki, salata yerken bile cin çıkacakmış gibi bir algı oluşuyor. İşin kötü yanı her yere aynı efekti koyarsan cin sahnesinde afedersiniz mabadı ile güler seyirci. Her şey yerli yerinde olmak zorunda. Mikrofonları mı ses kurgusu mu kötü bilemem filmin ses seviyesi rezaletti.) 3- Olay örgüsü( Senarist arkadaşlar sanırım yazarken korkmuş olacaklar ki filmin sonuna kadar her şey sıradan, 15 dakika saçma replikler ile cin sahnesi, olayı anlamadan kapanış yapmışlar. Olay nedir, hoca ne yaptı da öldü, hoca neden geldi, kadına bu büyü fikrini kim aşıladı vs vs... hikaye çok kopuk...) Kısaca bu film ve buna benzer filmlere para vereceğinize, öğlen 12 gibi sıradan bir mezarlıktan geçin bence daha çok korkarsınız. 3 kişi gittik 200 liraya acıdım. Keşke Tay isimli animasyonu izleseydim daha çok eğlenirdim.
Rajanbuckner
Rajanbuckner

17 Ekim 2022 tarihinde eklendi
Sinema sektörüne az da olsa saygınız varsa bu filme gitmenizi istemem. Bakın film yapmış olmak için yapabilirsiniz fakat en azından başrole koyduğunuz 2 kişide gram oyunculuk olsun. Sözlerini kağıttan okuyan ilk okul çocuğundan farksız bi kadın başrolde… seyirciye hiç ama hiç saygınız yok yazıklar olsun..