Tay filmini çok beğendim. Peygamberimizi anlatıyor. Anneliğin şefkatini anlıyorsunuz. Tay filmini cok begendim çünkü hem peygamberimizin hz ebubekir ile yaşadıklarını hem de tayin yaşadıklarını anlatıyor ayrıca bunları anlatırken animasyon bicimde ve cocuklarin sevecegi bicimde cocuklari bilgilendiriyor. Peygamber efendimiz Hz Muhammed sav hakkında detaylı bilgi veriyor çok güzel filim
Ailemle beraber tam kadro gidip izledik, ben de zevkle izledim çocuklarım da. Aile olarak gidilmesini de tavsiye ederim. Bu tür yerli animasyonların çoğalmasını istiyoruz
Çocuklarımıza her türlü ahlaksızlığı beyazperdeden aşılamayı görev edinmiş olan yapımlara inat harika bir eser ortaya çıkaran, Tay Filmi'nin her pikselinde emeği geçenleri gönülden tebrik ediyorum. İyi bir nesil yetiştirmek istiyorsak bu tür nitelikli yapımların desteklenmesi gerekir! Ve tabi ki bu yapımların devamını bekliyoruz.
5 yaşındaki yeğenimin ilk sinema deneyimi bu film oldu. Sinemada sıkılır mı, gürültüden rahatsız olur mu gibi tereddütlerim vardı. Hiç öyle olmadı. Sonuna kadar merakla izledi. Çıkınca da merak ettiği şeyler olması, bunları konuşmaya başlamamız beni aşırı mutlu etti :D Bu film sayesinde sinemaya hazır olduğunu da görmüş oldum. İkinci film en kısa zamanda gelir umarım :) merakla bekliyoruz.
Filme kız kardeşimi götürdüm çok beğendik eğitici ve eğlenceli bir filmdi. Keşke ülkemizde böyle yapımları daha fazla görebilsek emeği geçen herkese teşekkürler
Ailecek yeğenlerimle seyrettiğim ve sıkılmadan güzel bir haftasonumuzu geçirdiğimiz bir çizgi film olmuş Çocuklarımız ve gelecek nesil için alt temelini basit bir şekilde çocuklarımızın akılları karışmadan kolaylıkla anlamarını sağlayan güzel bir yapım teşekkürler. Amaç dini değerlerimizi HZ. peygamberimizi merakla tanımaya çalışan çocuklarımıza güzel bir hikaye şeklinde aktarılmış. Emeği geçen herkese teşekkürler.
İki çocuğumla beraber gittim ve filmi çok beğendik. Hem eğitici hem de eğlenceli bir animasyon film olmuş. Emeği geçen herkesin ellerine sağlık, herkese öneririm (:
Kardeşimle birlikte gittik ve çok keyif alarak izledik. Yer yer güldük, yer yer hüzünlendik. Nihayetinde çok güzel bir filmi bitirmiş halde bulduk kendimizi. Devamının gelmesini sabırsızlıkla bekliyoruz. Çalışmada emeği geçen tüm ekibi kutluyorum