Tay
3,3

Hanifihilal
Hanifihilal

28 Ekim 2022 tarihinde eklendi
Film çok güzel olmuş,oğlumla birlikte izledik,çok teşekkürler,olumsuz yorumlara bakıp tereddüt ettim;ancak iyi ki gitmişiz,
MUSTAFA KUM 10
MUSTAFA KUM 10

23 Ekim 2022 tarihinde eklendi
Tay filmini çok beğendim. Peygamberimizi anlatıyor. Anneliğin şefkatini anlıyorsunuz. Tay filmini cok begendim çünkü hem peygamberimizin hz ebubekir ile yaşadıklarını hem de tayin yaşadıklarını anlatıyor ayrıca bunları   anlatırken animasyon bicimde ve cocuklarin sevecegi bicimde cocuklari bilgilendiriyor. Peygamber efendimiz Hz Muhammed sav hakkında detaylı bilgi veriyor çok güzel filim
Gsmusa1070
Gsmusa1070

23 Ekim 2022 tarihinde eklendi
Ailemle beraber tam kadro gidip izledik, ben de zevkle izledim çocuklarım da. Aile olarak gidilmesini de tavsiye ederim. Bu tür yerli animasyonların çoğalmasını istiyoruz
Muhammed Mustafa DİNÇER
Muhammed Mustafa DİNÇER

17 Ekim 2022 tarihinde eklendi
Çok güzel bir yapım olmuş 5 ve 9 yaşındaki oğullarımla gittik inşallah bu şekilde yapıtlar devam eder. Teşekkürler TRT iyki varsın
Dilara Ataseven
Dilara Ataseven

15 Ekim 2022 tarihinde eklendi
Emeği geçen herkese teşekkürler. Kaliteli bir yapım olmuş. Çok beğendik. Devamını heyecanla bekleyeceğiz.
fatihbesinci
fatihbesinci

13 Ekim 2022 tarihinde eklendi
Çocuklarımıza her türlü ahlaksızlığı beyazperdeden aşılamayı görev edinmiş olan yapımlara inat harika bir eser ortaya çıkaran, Tay Filmi'nin her pikselinde emeği geçenleri gönülden tebrik ediyorum. İyi bir nesil yetiştirmek istiyorsak bu tür nitelikli yapımların desteklenmesi gerekir! Ve tabi ki bu yapımların devamını bekliyoruz.
buresmeno
buresmeno

4 Ekim 2022 tarihinde eklendi
5 yaşındaki yeğenimin ilk sinema deneyimi bu film oldu. Sinemada sıkılır mı, gürültüden rahatsız olur mu gibi tereddütlerim vardı. Hiç öyle olmadı. Sonuna kadar merakla izledi. Çıkınca da merak ettiği şeyler olması, bunları konuşmaya başlamamız beni aşırı mutlu etti :D
Bu film sayesinde sinemaya hazır olduğunu da görmüş oldum. İkinci film en kısa zamanda gelir umarım :) merakla bekliyoruz.
furkan gül
furkan gül

4 Ekim 2022 tarihinde eklendi
Filme kız kardeşimi götürdüm çok beğendik eğitici ve eğlenceli bir filmdi. Keşke ülkemizde böyle yapımları daha fazla görebilsek emeği geçen herkese teşekkürler
Derya Celikci
Derya Celikci

3 Ekim 2022 tarihinde eklendi
5 yaşındaki oğlumla gittim karekterleri oğlum çok sevdi özellikle tayı güzel ve anlamlı bir film olmuş.
Bad little Ones
Bad little Ones

3 Ekim 2022 tarihinde eklendi
harikaydi ellerinize saglik . komik sahneleri cok iyidi . aylecek cok gulduk .... eylanceliydi
Somayehbabajani
Somayehbabajani

3 Ekim 2022 tarihinde eklendi
5 yaşindaki oğlumla beraber sonuna kadar keyfle izledik. tay filminde calişan her kesin ellerine saglik.
Enes Özbay
Enes Özbay

3 Ekim 2022 tarihinde eklendi
Ailecek yeğenlerimle seyrettiğim ve sıkılmadan güzel bir haftasonumuzu geçirdiğimiz bir çizgi film olmuş
Çocuklarımız ve gelecek nesil için alt temelini basit bir şekilde çocuklarımızın akılları karışmadan kolaylıkla anlamarını sağlayan güzel bir yapım teşekkürler.
Amaç dini değerlerimizi HZ. peygamberimizi merakla tanımaya çalışan çocuklarımıza güzel bir hikaye şeklinde aktarılmış.
Emeği geçen herkese teşekkürler.
Can Furkan Dökümcü
Can Furkan Dökümcü

3 Ekim 2022 tarihinde eklendi
İki çocuğumla beraber gittim ve filmi çok beğendik. Hem eğitici hem de eğlenceli bir animasyon film olmuş. Emeği geçen herkesin ellerine sağlık, herkese öneririm (:
Ultrablue
Ultrablue

3 Ekim 2022 tarihinde eklendi
Kardeşimle birlikte gittik ve çok keyif alarak izledik. Yer yer güldük, yer yer hüzünlendik. Nihayetinde çok güzel bir filmi bitirmiş halde bulduk kendimizi. Devamının gelmesini sabırsızlıkla bekliyoruz. Çalışmada emeği geçen tüm ekibi kutluyorum
Tugay Yıldız
Tugay Yıldız

3 Ekim 2022 tarihinde eklendi
Küçük kız kardeşimle beraber çok zevk alarak izledik.Umarım ülkemizde böyle yapımlar artarak devam eder.Herkesin emeğine sağlık.