Sarp K.
3 Ekim 2022 tarihinde eklendi
Filmi yerin dibine sokan yorumları anlayamıyorum. Haftasonu 7 yaşındaki yeğenim ile birlikte gittim. Filmi gayet dikkatli bir şekilde izledi. Filmin konusu hassas bir konu ve bu hasas konuyu çocuklara anlatabilmek profesyonel bir çalışma gerektirir. Ben şahsen filmin bunu başardığını düşünüyorum ve başarılarının devamını diliyorum.
Çocukların dikkatini çekebilecek bi film değil salonda ki tüm çocuklar filmi izlemek yerine kendilerince oyun oynamakla meşguldüler bizde dahil bitsinde çıkalım modundaydik tavsiye etmiyorum
İslami oğluna kızına güzel anlatacak ,gösterecek güzel bir örnek diye gider insan. Yarım saat at kovalıyor yakalamaya çalışıyorlar 5 yaşında çocuk bile sıkıldı kalktı salonda geziyor. İlk defa bir filmin yarım saati kala çıktık. 30 sene önce aslan kral yapan ecnebi hala sizin kat be kat üstünüzde. Diyaloglar bomboş ve kötü , grafikler kötü hadi onu geçtim. Bumu anlatma şekliniz? Hepimiz mücadele verirken bumu mücadelemiz ozverimiz? Gayret emek çaba gayret bunu? Müslüman ne zaman harika bir iş yapacak? Ne zaman ayakta alkislayacaz gözlerimiz dolacak gurur duyacağız şimdi değilse ne zaman? Yemin ediyorum sizin imkanlarınız bende onda bütün salonu ağlatır ayakta alkislatirdim. Yazıklar olsun oğlumu götürdüğümüz için çok utandık.
kendi çocuklarım ve yeğenlerimin çocuklarını da götürdüm. iyi olacağını zaten tahmin ediyordum. hepimiz eğlendik. dini anlatımları hayvanlar üzerinden çalışmak baya zor bir iş. ayrıca film çok güzel bir müziğe sahip. heyecan verici. muhakkak TAY 2 yi bekliyoruz.
10 yaşındaki oğlumla gittik. Hikayesi ve görselleriyle başarılı bir film. Oğlum ve ben beğenerek izledik. Yapımda emeği geçenlere teşekkürler iyiki varsınız.☺☺ ✨✨✨✨✨✨✨磊
İki çocuğumla beraber gittim ve filmi çok beğendik. Hem eğitici hem de eğlenceli bir animasyon film olmuş. Emeği geçen herkesin ellerine sağlık, herkese öneririm (:
Filme kız kardeşimi götürdüm çok beğendik eğitici ve eğlenceli bir filmdi. Keşke ülkemizde böyle yapımları daha fazla görebilsek emeği geçen herkese teşekkürler
Çocuklar için hazırlanmış bir filmde film başlamadan evvel 7 dakika sürekli olarak reklam verildi. Evde çocuğumu uzak tuttuğum reklam furyasından, düzgün bir seyir için gittiğim sinemada maruz kalıyorum. Böyle bir saçmalık söz konusu olamaz.
1. Kertenkele karakteri oscar çöllerde deki oscar ve buz devri filmlerindeki sid karakterinin çakması 2. Filmdeki tayin annesinin satilma durumunun sürekli işlenmesi, devenin kesilme korkusu gibi temalar çok sert işlenmiş. 3.Milli eğitim müfredatında bile anaokullarında yaa da birinci sınıfta bile işlenmezken bu filmin genel izleyici etiketi alması çok saçma. 5 yaşındaki çocuğum "put, müşrikler, peygamber" gibi kavramları daha öğrenmeden film resmen şok etkisi yaratıyor. 4. Film dini temalı, olabilir, hatta çocuklara din bilgisi vermek adına olmalı da. Fakat bu tema o kadar hassas bir konu ki çok dikkatli işlemeli. Pedagojik yönden film oldukça zayıf. 5. Genel izleyici etiketi filme yanlış. Kılıçlar, ana karakterin kesilmesi, satılması, insanların dövülmesi konuları ile 7 ya da 13 artı olmalı.