deviloffilm
1 değerlendirme
17 Eylül 2023 tarihinde eklendi
Film MİT'in pek başarılı operasyonuna gölge düşüren, adeta hakaretvari, tamamen kız çocuğu ve bayrak duygusalı üzerinden üretilmiş bir film. Ulan Kerem Alışık 'tan başka MİT başkanı mı yok? Adam yeşilçam şivesiyle konuşuyor hala. Oyunculuklar çok amatör kavga sahneleri çok kötü. Sanatın hizmet ettiği amaçlardan hiçbirisini taşımıyor.
İzlerken hem türklük damarınız kabaracak hem de çok duygulanacaksınız. İyi ki gittim dediğim nadir filmlerden kadro ve oyunculuk inanılmaz güzel.asla pişman olmazsınız mutlaka izleyin 5 yıldızı sonuna kadar hakediyor.
senaryo daha iyi olabilirdi. ya aslında çok önemli tarihi bir olay vasat bir senaryo ile biraz değerini kaybetmiş. onun dışında oyunculuklar ve aksiyon iyi.ama senaryonun vasatlığı nedeniyle duyguyu tam alamıyorsunuz. güzel bir senaryo ile çok daha mükemmel bir filim çıkabilirmiş ortaya.ben musul büyükelçiliği olayının arka planını bilmiyordum açıkcası. filim ile birlikte arka planda yaşanılanları öğrenmiş olduk. tarihi değere sahip bir filim senaryoya rağmen mutlaka izleyin derim
Film, Türk ordusuna ihtişam kazandıracak sahneler ile süslenebilir film de istenen hava daha fazla teçhizat ve araçlar ile süslenebilirdi. Oyuncuların performansları Kerem beyin dışında fena değildi, Ama senaryo kurgu berbat. İzlemeseydim daha iyidi. Diyebilirsiniz.
Bu filmin bu kadar az izlenmesi beni gerçekten üzüyor. Gerçek olaylardan esinlenilmiş Türk Özel Kuvvetlerinin muhteşem bir kurtarma operasyonun anlatıldığı bu film inanılmaz özel bir yapıt aynı zamanda gurur verici.