Sil Baştan Kaynanam
2,2

Derya Akgün
Derya Akgün

4 Nisan 2023 tarihinde eklendi
Çok iyi bir film, izlerken çok güldüm eğlendim, moralimi yerine getirdi gerçekten. oyuncuların performansları da takdir edilesi derecede . Tebrik ediyorum. Herkesin izlemesi gereken bir film olmuş.
Ayhan Alp
Ayhan Alp

5 Nisan 2023 tarihinde eklendi
Sil Baştan", sadece eğlenceli bir film değil, aynı zamanda önemli bir mesajı da içinde barındırıyor. Hayatınızın herhangi bir noktasında yeniden başlama şansınız olsa, neyi değiştirmek istersiniz?
Esma Akyayla
Esma Akyayla

4 Nisan 2023 tarihinde eklendi
Oyuncuların performansları, özellikle de başrol oyuncularının, her sahnede muhteşem. İzleyiciyi içine çekiyorlar ve hikayenin gerçekçiliğini arttırıyorlar.
Umit Akcayaol
Umit Akcayaol

4 Nisan 2023 tarihinde eklendi
Oyuncuların kimyası, mükemmel uyumu ve inanılmaz performansları, "Sil Baştan" filmini diğer romantik komedilere kıyasla öne çıkarıyor. Bu film, sizi güldürecek, hüzünlendirecek ve kesinlikle kalbinizi ısıtacak.
Furkan İnci
Furkan İnci

4 Nisan 2023 tarihinde eklendi
Bu film, gerçekçi ve samimi bir aşk hikayesi anlatıyor. İzleyicinin kalbini ısıtacak ve romantik bir his bırakacak.
Nedim Akca
Nedim Akca

4 Nisan 2023 tarihinde eklendi
"Sil Baştan", içten ve sıcak bir hikayesi olan bir romantik komedi. Filmin atmosferi, karakterleri ve müzikleri, izleyicileri hikayenin içine çekiyor ve unutulmaz bir deneyim sunuyor. Bu filmi izleyerek, hayatta birçok şeyin mümkün olduğuna dair umudunuzu yeniden keşfedeceksiniz.
Xojalo9915
Xojalo9915

4 Nisan 2023 tarihinde eklendi
İlk basta film hakkinda bazi onyargilarim vardi arkadasim sude beni ikna etti ve film izledik film guzel gercekten 5yılıdizi sonuna kadar Hakk ettiğini düşünüyorum
Xerey35094
Xerey35094

14 Nisan 2023 tarihinde eklendi
Sil Baştan Kaynanam" filminin birinci sınıf bir komedi olduğunu söyleyebilirim. Hikaye, karakterler ve diyaloglar gerçekten inanılmazdı. Filmin başrol oyuncularının performansları, filmin mizahını çok daha yükseklere taşıdı. Özellikle kaynanayı canlandıran oyuncu, gerçekten unutulmaz bir performans sergiledi. Filmdeki sahneler birbirini takip ederken izleyicileri sürekli güldürüyor. Herkesin izlemesi gereken harika bir komedi filmi.
Mervn.
Mervn.

14 Nisan 2023 tarihinde eklendi
Filmin hikayesi sıradan olabilir, ancak bu filmi özel yapan şey, karakterler ve olayların gidişatı. "Sil Baştan Kaynanam", bir aile komedisi olarak etkileyici bir şekilde işleniyor. Her bir karakter, sahnelerde kendini gösteriyor ve bu da filmin mizahını daha da artırıyor.
Yaxoha5738
Yaxoha5738

Leyla.m
Leyla.m

14 Nisan 2023 tarihinde eklendi
Filmin mizahi yönü oldukça başarılı. Komik sahnelerin yanı sıra, filmdeki diyaloglar ve karakterler arasındaki etkileşimler de izleyicileri güldürüyor. Filmin genel tonu, romantik-komedi türünün gerektirdiği gibi hafif ama aynı zamanda anlamlı.
Cevod72757
Cevod72757

14 Nisan 2023 tarihinde eklendi
Sonuç olarak, "Sil Baştan Kaynanam" keyifli bir seyirlik film. Film, orijinal senaryosu, güçlü oyunculuk performansları, başarılı mizahi yönü ve etkileyici görsel efektleriyle izleyicileri etkilemeyi başarıyor. Romantik-komedi sevenler için kesinlikle önerilen bir film.
Ceml
Ceml

Ekrem
Ekrem

14 Nisan 2023 tarihinde eklendi
Filmdeki karakterler, gerçekçi ve derinlikli yazılmış. Her biri kendine özgü bir kişiliğe sahip ve izleyicilerin kendilerine bağlamasını sağlıyor.
Savş
Savş